,,Clipa cea repede"

Distribuie pe:

În cuprinsul numărului 1/2017 al revistei Liceului Vocațional Pedagogic ,,Mihai Eminescu" din Târgu-Mureș pot fi regăsite: interviu cu prof. Dorin Cristian Lobonț, directorul instituției de învățământ, ,,Vreme trece, vreme vine…", ,,Atelier de creație", ,,Atitudini pentru aptitudini. Epistolă", ,,Arta baletului, o pasiune aparte", ,,SNAC - o experiență de neuitat", ,,Practica pedagogică", ,, Voluntariat", ,,Tranziția de la gimnaziu la liceu", ,,Influența matematicii în evoluția umană și științifică", ,,Povestea nunților săsești", ,,Diamantul permanent șlefuit", ,,Colorează-ți viața altfel, fără droguri", ,,Fereastră către cer"…

Din colectivul de redacție au făcut parte prof. Iliescu Gabriela - redactor, prof. Drăguș Andreea - tehnoredactare și design și prof. Fejer Zoltan - design. Pictura copertei a fost realizată de Butiulcă Tania, din clasa a XII-a A, lucrarea fiind premiată la concursul ,,Orașul meu de suflet", Premiul Trofeu.

,,Acest număr al revistei ,,Clipa cea repede" (al 17- lea în ordinea existenței revistei și primul dintr-o ediție nouă) este unul special. Revista are un nou început, într-un an în care școala noastră aniversează cincizeci de ani de la înființare.

Elevii liceului au dăruit frânturi de gânduri și sentimente cuprinse în creațiile lor, evocând pasiunile, domeniile pentru care se pregătesc, experiențele trăite alături de colegi și profesori. Îndemnul nostru este același: Citiți! Citiți-ne! Și ,,nu lepădați clipa cea repede ce ni s-a dat", se arată în debutul publicației, apărută la Editura EDU Târgu-Mureș.

Lasă un comentariu