15 iunie 2017, TERMENUL LIMITĂ PENTRU DEPUNEREA DECLARAȚIILOR DE AVERE ȘI DE INTERESE!

Distribuie pe:

Agenția Națională de Integritate (ANI) le atrage atenția funcționarilor publici și celor care ocupă demnități prin votul cetățenilor că au mai rămas doar câteva zile până la expirarea termenului de depunere a declarațiilor de avere și de interese anuale, respectiv 15 iunie 2017.

Pentru a facilita procesul de completare a declarațiilor, ANI le recomandă persoanelor vizate să utilizeze formularele electronice ale declarațiilor, disponibile pe pagina de internet a Agenției, la secțiunea „Formulare" (https://goo.gl/I7Lcbw).

Pentru completarea corectă a declarațiilor de avere și de interese, persoanele interesate au posibilitatea să consulte Ghidul de completare a acestora (https://goo.gl/uOJ9n0) și Ghidul privind incompatibilitățile și conflictele de interese (goo.gl/YKrIQN).

Totodată, persoanele interesate se pot adresa Agenției, în vederea clarificării aspectelor referitoare la modalitatea de completare și depunere a declarațiilor de avere și de interese, la numărul de telefon 0372/06.98.69 (interior 155 sau 156) sau la adresa de e-mail ani@integritate.eu.

„Nerespectarea termenului pentru depunerea declarațiilor de avere și a declarațiilor de interese ori nedeclararea cuantumului veniturilor realizate sau declararea acestora cu trimitere la alte înscrisuri constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 50 lei la 2.000 lei, iar Agenția poate declanșa din oficiu procedura de evaluare", mai atenționează ANI.

Lasă un comentariu