Performanțe ale sportivilor mureșeni

Distribuie pe:

Campionatul Național de Taekwondo WTF, desfășurat, recent, la Galați, a reunit peste 300 de sportivi din întreaga țară. Competiția, dedicată juniorilor și seniorilor, se află la cea de-a a XX-a ediție.

Clubul Xploziv din Târgu-Mureș a participat cu un lot de șase sportivi, obținând șase medalii la juniori și două medalii la seniori: titlul de campioană națională a revenit sportivei Orza Andrea - 46 kg, iar medaliați cu argint au fost Orza Kamelia - 49 kg și Roxana Serbu - 49 kg la Turneul Republican. Medalii de bronz au câștigat Beica Ariana - 49 kg, Nagy Norbert - 63 kg și Luca Gabriel +78kg, aflăm de la Octavian Bîgu, președintele CS Xploziv. În urma rezultatelor de la junior, CS Xploziv s-a clasat pe locul 6 pe echipe. Astfel, sportivii care au urcat pe podium vor avea șansa să concureze la trialele din toamnă, în vederea participării la Campionatul European de junior și seniori, pe categorii olimpice.

Nagy Norbert și Luca Gabriel au fost medaliați cu bronz după ce au concurat la Campionatul național de seniori.

Conducerea Clubului Xploziv mulțumește sportivilor pentru munca depusă de-a lungul timpului în obținerea acestor rezultate deosebite, părinților pentru sprijinul acordat, dar și susținătorilor pentru aportul adus, spunea Octavian Bîgu, președintele CS Xploziv.

Felicitări și succes în continuare sportivilor mureșeni! 

Lasă un comentariu