Motto-ul evenimentului Maris Fest este „Eleganță în trafic"

Distribuie pe:

Cea de a treia ediție a Maris Fest va fi organizată în perioada 16 - 18 iunie 2017. Evenimentul va debuta cu, deja, tradiționala paradă moto, punctul de întâlnire fiind și de această dată parcarea Promenada Mall din Târgu-Mureș, unde va fi susținut și cursul de prim ajutor, organizat în parteneriat cu serviciul SMURD.

Peste o mie de motociclete vor defila pe străzile orașului Târgu-Mureș, în cadrul celei mai mari parade moto din țară, Maris Fest 2017, astfel că, dincolo de conduita necesară, motocicliștii vor defila purtând papioane și cravate. Primii 200 de participanți vor primi gratuit aceste accesorii din partea organizatorilor.

Întrebată despre scopul, importanța și impactul acestui eveniment, Andrada Gõrõg - ofițer de presă Maris Fest, a declarat:

,,Ca de fiecare dată, încercăm să atragem atenția asupra aspectelor importante prin intermediul promovării valorilor de interes public. Mesajul din cadrul acestei ediții vorbește de la sine: „Salvați pădurile!". În parteneriat cu Școala Populară de Arte, au fost create pancarte cu mesaje reprezentative dedicate exclusiv evenimentului nostru. De asemenea, tinerii artiști au dat frâu liber imaginației și s-au decis să transmită, prin culoare, o serie de mesaje pentru a evidenția necesitatea conservării și regenerării pădurilor din România. Astfel, în incinta Promenada Mall Târgu-Mureș sunt amplasate standuri unde pot fi admirate atât motocicletele expuse, cât și 20 de tablouri pictate de elevii Școlii Populare de Arte din municipiul Târgu-Mureș.

Pe lângă evidențierea comportamentului necesar a fi adoptat de către toți participanții la trafic, scopul Maris Fest este și acela de a promova creșterea numărului de turiști în localitate. La ediția 2017 și-au anunțat prezența aproximativ 25.000 de participanți, atât din țară cât și din străinătate, manifestându-și interesul și motocicliști din Norvegia, Germania, Grecia, Bulgaria, Moldova, Ungaria și Austria.

Ținem să precizăm că, organizarea unui astfel de eveniment în Târgu-Mureș are un impact pozitiv major, dat fiind faptul că, la nivelul județului nostru numărul motocicletelor înmatriculate este de peste 5.500, ceea ce înseamnă că există și o participare activă în trafic a iubitorilor de cai putere pe două roți.

Prin intermediul evenimentului nostru promovăm și importanța diminuării surselor de poluare a mediului înconjurător, una dintre acestea fiind chiar numărul tot mai mare de autoturisme. Așadar, ne dorim să oferim o alternativă: deplasarea cu motocicleta.

Dar, pentru că Maris Fest este un eveniment care se adresează atât pasionaților de motociclism, cât și iubitorilor de rock, surprizele muzicale oferite de organizatori pe scena amplasată în cunoscuta locație aflată pe malul râului Mureș, în zona 7 Plopi, vor fi pe măsura așteptărilor. Concertele vor fi susținute de cunoscuți artiști din România și străinătate"- a declarat Andrada Andrada Gõrõg - ofițer de presă Maris Fest.

Lasă un comentariu