Stagiu internațional de arte marțiale in memoriam „Senpai Dorin Diță"... la final!

Distribuie pe:

Orașul nostru și Clubul „Tiger Budo" Karate Kyokushin au găzduit, recent, Stagiul internațional de arte marțiale „Senpai Dorin Diță", dedicat fostului coleg și prieten al cărui nume îl poartă. Deși, sportivii de la „Tiger Budo" evită să spună că este vorba despre comemorarea unui „fost coleg", dat fiind faptul că amintirea sa este încă vie, aceștia au considerat că stagiul a fost un bun prilej nu doar pentru a-și aminti de momentele plăcute alături de Senpai Dorin, ci și pentru a promova artele marțiale.

Ca urmare, Stagiul a reunit prieteni vechi, practicanți de arte marțiale din diverse stiluri, dar a și închegat noi prietenii și, nu în ultimul rând, a oferit posibilitatea tuturor de a învăța ceva nou de la un coleg care practică alt stil de arte marțiale.

Invitații Clubului, Pietro Benedetti, Alessandro Iorio, Alfredo Bassani, Aldo Mareggiato, Massimo Maroni, Alberto Costantin și Michele Giovanditto, practicanți de Wado-Ryu, Ju-Jitsu sau arte marțiale mixte, s-au alăturat reprezentanților cluburilor din orașul nostru, prezenți și ei la manifestarea sportivă. Astfel, stagiul s-a transformat într-un seminar de arte marțiale inter-stiluri, două antrenamente din cele patru desfășurându-se în aer liber.

Finalul Stagiului a fost marcat de discursurile de apreciere ale maeștrilor străini la adresa sportului și artelor marțiale din orașul nostru, cu promisiunea că la următorul stagiu de genul acesta vor fi prezenți negreșit.

„Am fost plăcut impresionat că au fost prezenți reprezentanți ai diferitelor stiluri, oameni curioși, începători, avansați, mulți copii, cât și părinți. Prezența lor ne arată că interesul pentru artele marțiale este destul de mare și, mai important, promovarea acestui sport sau mai bine zis a acestei căi, a artelor marțiale, începe să dea rezultate", a declarat antrenorul Clubului, Sensei Traian Dumbrăvean 3 DAN. 

Lasă un comentariu