Sfârșit de an școlar

Distribuie pe:

Într-o atmosferă sărbătorească joi, 15 iunie 2017, elevii Școlii Gimnaziale „Serafim Duicu" din Târgu-Mureș au trăit, alături de cadrele didactice, momente emoționante.

Pentru început, în curtea școlii s-a auzit Imnul Național, iar după aceste momente înălțătoare directoarea școlii, profesoara Irina Vidrăsan și profesorul Biro Botond director adjunct, au rostit în fața elevilor, cadrelor didactice, prietenilor apropiați ai elevilor, câte un scurt cuvânt cu prilejul încheierii unui nou an școlar.

Apoi, fiecare cadru didactic a răsplătit elevii cu diplome, cărți și alte premii pentru rezultatele la învățătură și participarea la cele câteva acțiuni școlare și extrașcolare. A fost distribuit câte un exemplar din revista „De-a dura prin idei" scrisă de elevii claselor a IV-a A și B de la Cercul de lectură „Mai aproape de cuvinte", iar directoarea, în cuvântul înainte, a spus: „Fiecare copil e un univers. Dacă munca noastră este îndreptată spre descoperirea acestui univers, vom găsi mereu câte ceva nou și, deci, căutările noastre nu vor avea sfârșit."

În încheiere, elevii au oferit dascălilor frumoase buchete de flori, s-au fotografiat, iar conducerea școlii și toate cadrele didactice au urat elevilor o vacanță odihnitoare, iar la toamnă să se întoarcă pe băncile școlii cu noi forțe pentru a face față unui nou an școlar.

Lasă un comentariu