Peste o sută de jandarmi vor asigura, la sfârșitul acestei săptămâni, ordinea publică la festivalul „Maris Fest"

Distribuie pe:

În perioada 16-18 iunie a.c., efectivele Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureș, în cooperare cu polițiști și pompieri, vor asigura ordinea publică și siguranța participanților la cea de a treia ediție „Maris Fest". Evenimentul, se va desfășura pe malul Mureșului, în spatele Academiei de Sport din cadrul Complexului de Agrement „Mureșul".

Lt. Chiș Adina - Ofițer în cadrul Compartiment Informare, Relații Publice și cu Publicul, Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureș, a făcut următoarele precizări:

„Timp de 3 zile, jandarmii mureșeni vor desfășura misiuni specifice, atât în zona precizată, cât și pe traseul Paradei Moto, ce va avea loc sâmbătă, 17 iunie a.c., între orele 12.00-14.00. Misiunea jandarmilor este aceea de prevenire și descurajare a oricăror incidente care ar putea tulbura buna desfășurare a festivalului."

De asemenea, pentru o bună comunicare cu cetățenii participanți, în vederea evitării unor incidente nedorite, atât în ce privește atitudinea civică, a mai punctat:

„Îndemnăm participanții să respecte recomandările organizatorilor și ale forțelor de ordine, să adopte un comportament civilizat, să-și asigure bunurile personale, să nu aibă asupra lor bunuri materiale interzise de lege, iar pentru sesizarea oricăror fapte antisociale, să se adreseze celei mai apropiate patrule de jandarmi sau să apeleze la 112, Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență.

Dorim tuturor iubitorilor de motoare și muzică rock, distracție în siguranță!"

Lasă un comentariu