WEEKEND WHITE NIGHT LA TÂRGU-MUREȘ

Distribuie pe:

Continuând seria manifestărilor artistice dedicate tuturor categoriilor de vârstă, sezonul estival se dorește a fi un bun prilej de distracție pentru târgumureșeni. Dorința de face un „litoral" și la Târgu-Mureș este pe punctul de a se realiza.

În acest sens, municipalitatea are în vedere satisfacerea și celor mai rafinate gusturi ale cârcotașilor, organizând în perioada de vacanță și concedii diferite programe recreative și distractive. Astfel, cel puțin cinci nopți albe se vor petrece la „WEEKEND" în WEEKEND-uri.

NOPȚILE ALBE la Târgu-Mureș au fost anunțate de către dl Claudiu Maior - consilierul primarului municipiului Târgu-Mureș, în cadrul unei conferințe de presă.

,,Vom avea 5 «nopți albe» în Complexul «Week-end». Astfel, sâmbătă, 24 iunie, începând cu ora 22, așteptăm toți tinerii, și nu numai, la o seară de neuitat cu Partydul Kiss FM la Complexul Weekend, Weekend White Night. Toate terasele vor fi deschise până târziu în noapte. Ne-am propus ca sâmbătă, orașul să devină centrul distracției din oraș aducând în premieră acest nou concept - WEEKEND WHITE NIGHT, aidoma evenimentelor din marile orașe europene."

Așadar, stimați târgumureșeni, mureșeni și nu numai, economosiți timp și bani, petrecându-vă timpul liber fie la Platoul Cornești, fie la bazinele de baie de la „Weekend", aici pe lângă casă. Vacanță și concediu minunate!

Lasă un comentariu