Târgul Meșteșugarilor 2017

Distribuie pe:

Fundația Veritas Sighișoara, cu sprijinul Municipiului Sighișoara, organizează cea de-a XIII-a ediție a Târgului Mește-șugarilor, acțiune culturală pentru comunitate și turiști care îmbină tradiția artei populare a meșteșugului cu cea a portului și a cântecului popular, un prilej de comunicare între meșterii populari, dar și o piață de desfacere pentru produsele de artizanat.

Târgul Meșteșugarilor, acțiune culturală care contribuie atât la conservarea vechilor tradiții meșteșugărești din zona Târnavelor, și nu numai, cât și la transmiterea vechilor meșteșuguri tinerei generații, se va desfășura, în perioada 29 iunie - 1 iulie 2017, în Piața Muzeului.

În program sunt înscrise o serie de activități în care atelierele de creație au cel mai important impact pe întreaga perioadă a celor trei zile de târg. De asemenea, vor avea loc spectacole la care vor contribui ansambluri de dansuri populare românești, maghiare și săsești, interpreți de muzică populară locali, grupuri folclorice având darul să aducă un plus de destindere și voie bună în perioada celor trei zile de târg.

Festivitatea de închidere a celei de-a XIII-a ediții a Târgului Meșteșugarilor va avea loc sâmbătă, 1 iulie, ora 17.00, odată cu acordarea diplomelor de participare.

 

Lasă un comentariu