Nota 10 la Evaluarea Națională!

Distribuie pe:

Luni, 26 iunie 2017, Ministerul Educației Naționale a afișat rezultatele la Evaluarea Națională a elevilor claselor a VIII-a. Treisprezece elevi din județul Mureș au obținut media generală 10.

În acest grup de elită se află și Rațiu Maria Carmen, absolventă a Școlii Gimnaziale „Nicolae Bălcescu" din Târgu-Mureș, care a obținut, atât la limba și literatura română, cât și la matematică, nota 10. De altfel, și colegii de clasă ai elevei au reușit să obțină, în proporție de aproximativ două treimi, medii la Evaluarea Națională cuprinse între notele nouă și zece. Este un merit al școlarilor, al părinților lor și al cadrelor didactice care i-au îndrumat pe parcursul celor opt ani de școală, cu deosebire, acum, al doamnelor profesoare de matematică și română, Nagy Adelena, respectiv Cazan Daniela.

Altminteri, pe parcursul anilor de gimnaziu, Carmen s-a dovedit a fi o elevă ambițioasă, harnică, sârguincioasă, realizând în clasele V-VIII o medie generală de 9,99. Eleva s-a remarcat, de asemenea, în acest interval, și la o serie de concursuri și olimpiade școlare organizate de Inspectoratul Școlar Județean și s-a implicat, cu determinare și îndrăzneală, în numeroase activități cu caracter cultural desfășurate de Școala Gimnazială „Nicolae Bălcescu" din Târgu-Mureș.

Conducerea școlii îi felicită, și pe această cale, pe eleva Rațiu Maria Carmen și pe toți absolvenții claselor a VIII-a care s-au distins la Evaluarea Națională, cărora le urează un parcurs de succes la liceele pentru care vor opta!

Lasă un comentariu