Emil Boc se arată îngrijorat de atitudinea Guvernului Tudose față de investitori, locuri de muncă și taxe

Distribuie pe:

Fostul prim-ministru Emil Boc a declarat vineri, într-o conferință de presă, că este îngrijorat de atitudinea Guvernului Tudose față de investitori, locuri de muncă și taxe.

„Mă îngrijorează atitudinea Guvernului Tudose față de investitori, locuri de muncă și taxe. Privesc cu mare îngrijorare această abordare a Guvernului de a trata brutal, fără pregătire și predictibilitate, politica de susținere a mediului de afaceri și a investițiilor. Înainte de a investi ceva trebuie să produci. Și aici am o îngrijorare a faptului că se intervine brutal, fără o pregătire prealabilă în ceea ce privește susținerea investițiilor și mediului de afaceri pentru a putea susține creșterea economică a țării. Am văzut o politică brutală, schimbată radical față de guvernul anterior, politica de impozitare pentru firme, taxa de solidaritate, lucruri despre care nu s-a vorbit până în acest moment", a spus Emil Boc.

Primarul municipiului Cluj-Napoca a adăugat că „cei de la Finanțe încearcă să promoveze astfel de măsuri și să își găsească guvernanții care să mai pună o piedică dezvoltării" mediului de afaceri.

„În cazul nostru nu a fost posibil, pentru că am pus în față producerea de prosperitate, investiții și locuri de muncă, deoarece am considerat că fără acestea nu poți să ajungi la creștere economică, să compatibilizezi nivelul de competitivi-tate cu cel din UE", a mai spus fostul premier.

Lasă un comentariu