Proceduri noi la Băile Sărate Apollo Wellness Club

Distribuie pe:

Baza de Tratament și Balneofizioterapie din cadrul complexului Apollo Wellness Club - Sângeorgiu de Mureș este cunoscută pentru calitățile cu totul deosebite ale apelor sale și ale nămolului mineral existent aici.

Valoarea terapeutică a apelor sărate constă în paleta foarte largă a elementelor chimice componente, cu o mineralizare totală de 135 G/L, acestea conținând mari cantități de Sodiu, Potasiu, Calciu, Magneziu, Sulf, Crom, Brom, Fier, Plumb, Zinc, Amoniu, Iod și Ioduri, elemente chimice care conferă acestor ape marile lor efecte terapeutice. Datorită acestor calități, indicațiile medicale ale băilor sunt largi și privesc atât copiii și tinerii, cât și pe cei vârstnici, din două puncte de vedere: preventiv și curativ.

Astfel, se obțin rezultate foarte bune în tratarea unei game variate de afecțiuni ale sistemului osteoarticular, nervos, cardiovascular și endocrin, ale aparatului genital, respirator și renourinar, afecțiuni dermatologice, otorinolaringologice, neuropsihice și reumatismale.

Baza dispune de personal medical calificat și dotări performante. Pentru că suntem preocupați de prevenție și vindecare, în fiecare an aducem noi tehnologii în cadrul bazei de tratament. Noutățile acestui an sunt terapia Tecar și drenajul limfatic.

Terapia Tecar este o terapie prin radiofrecvență prin care se transferă curent electromagnetic de înaltă frecvență în toate țesuturile corpului și creează o bună localizare a efectului termic în țesut. Terapia Tecar este indicată persoanelor care suferă de spasme musculare locale, durere cervicală, durere de spate, mialgie, tendinită, sindrom de tunel carpian, edem post-traumatic, gonartroză. Efectele terapiei sunt imediate. Pacientul va simți o ameliorare instantă a durerii și o relaxare musculară. De asemenea, se reduce edemul și se regenerează țesutul.

Drenajul limfatic, cea de-a doua procedură, presupune folosirea unui costum special, format din manșoane, în care aerul pătrunde cu o presiune controlată realizându-se un masaj prin unde de presiune blânde și ritmice. Astfel, se stimulează circulația limfatică. Procedura are două tipuri de aplicații: medicale și wellness. În scop medical este indicată în algodistrofii, artroze, sindrom de tunel carpian, edeme cronice, neuropatii, obezitate, insuficență venoasă. În domeniul wellness, ultilizăm terapia pentru detoxifiere, reducerea celulitei, sindromul picioarelor grele, lipoedem, regenerare post-liposucție.

Pentru că ne dorim ca tot mai multe persoane să beneficieze de calitățile apei și a nămolului mineral, am creat două pachete de tratament la un tarif avantajos. Clienți pot alege între 2 pachete, cu câte 3 proceduri: apă sărată, nămol parțial și electroterapie sau apă sărată, masaj parțial și electroterapie. Tariful pentru fiecare pachet este 50 lei.

Lasă un comentariu