ORDINEA PUBLICĂ, SUPRAVEGHEATĂ DE JANDARMI LA „FESTIVALUL VIBE"

Distribuie pe:

În perioada 6-10 iulie a.c., în localitatea Sângeorgiu de Mureș, pe malul râului Mureș, în spatele Complexului Weekend, are loc prima ediție a Festivalului și Universității de vară - ,,Vibe".

Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul - Gruparea de Jandarmi Mobilă ,,Regele Ferdinand I" Târgu-Mureș, precizează că timp de 4 zile, Jandarmeria Mobilă Mureș derulează misiuni pentru desfășurarea Festivalului „Vibe", în cele mai bune condiții.

În acest scop, zilnic, aproximativ 30 de jandarmi, din cadrul Grupării Mobile Târgu-Mureș vor acționa, în zona de desfășurare a evenimentului, pentru asigurarea măsurilor de ordine publică prin monitorizarea tuturor activităților, pentru protecția participanților și prevenirea oricăror acte de tulburare a ordinii publice. Dispozitivele de jandarmi vor avea în vedere prevenirea și combaterea fenomenului contravențional și infracțional, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale și aplicarea măsurilor legale la constatarea producerii acestora.

Lt. Chiș Adina, din cadrul compartimentului, a făcut câteva recomandări participanților la festival:

„Recomandăm tuturor celor care aleg să participe la eveniment, să respecte recomandările organizatorilor și ale forțelor de ordine, să evite implicarea în conflicte de orice fel, să adopte un comportament civilizat, să-și asigure bunurile personale, să nu aibă asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente, iar pentru sesizarea oricăror fapte antisociale, să se adreseze celei mai apropiate patrule de jandarmi sau să apeleze la 112. Respectarea acestor recomandări vă poate oferi distracție în siguranță!"

 

Lasă un comentariu