RĂSPUNDEM CITITORILOR! Poliția, pe urmele celor care „se joacă" de-a-nțepatul anvelopelor la autoturisme

Distribuie pe:

Actele de vandalism petrecute în cursul acestei săptămâni nu au rămas fără un răspuns din partea instituțiilor statului. Astfel, în 12 iulie Poliția Municipiului Târgu-Mureș s-a autosesizat cu privire la distrugerile provocate anvelopelor unor autovehicule parcate pe strada Brașovului din Târgu-Mureș.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii mureșeni, s-a constatat faptul că la 18 autoturisme parcate pe strada Brașovului au fost distruse anvelopele prin înțepare.

Până ieri, 14 iulie, la Inspectoratul de Poliție Județean Mureș au fost înregistrate zece plângeri ale persoanelor care au avut mașinile avariate în urma reprobabilului eveniment ce a avut loc în noaptea de 11 spre 12 iulie, aflăm de la inspector principal de poliție Andreea POP, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș. Totodată, domnia sa adăuga și că în acest moment polițiștii Biroului de Investigații Criminale efectuează cercetări pentru identificarea autorului infracțiunii de distrugere, tragerea acestuia la răspundere și recuperarea prejudiciului, astfel încât în viitor să fie descurajate actele antisociale de genul acesta, cu urmări nu doar pecuniare pentru cei afectați, ci și pentru imaginea orașului nostru.

Lasă un comentariu