Instantanee ale vieții pe simezele Galeriei de Artă „Unirea" din Târgu-Mureș -Vernisajul Expoziției Județene de Artă Fotografică

Distribuie pe:

Clipele frumoase, momentele care le-am trăit ne dorim să rămână veșnice, ne dorim să nu se termine niciodată. Fotografia surprinde clipe pline de fericire, clipe petrecute cu cei dragi.

Pe simezele Galeriei de Artă „Unirea", Constantin Bogoșel, Mirela Buhăianu, Cristian Buhăianu, Cornel Cenan, Ana Maria Crișan, Gáll Burján Rozália, Mihaela Mărginean, Maria Mera, Catinca Oncescu, Ilarie Gh. Opriș, Brăduț Suciu Crișan și Vasile Șandor au expus ceea ce i-a impresionat, cetăți, biserici, peisaje, dar și instantanee care ne duc cu gândul la semnificații reprezentative, aspecte care trezesc în mintea privitorului sentimente plăcute.

Cu ocazia vernisajului Expoziției Județene de Artă Fotografică, expusă la Galeria de Artă „Unirea", în data de 8 iulie 2017, din Târgu-Mureș, domnul Ilarie Gh. Opriș, președintele Asociației Artiștilor Plastici Mureș, domnul Vasile Mureșan, profesor și muzeograf expert, și domnul Cornel Cenan, din municipiul Cluj-Napoca, și-au exprimat aprecierea pentru lucrările expuse. Lucrări complexe, realizate cu multă inspirație, sugestive și cu un impact grăitor asupra publicului.

Realizate din suflet pentru suflet, fotografiile, comori păstrate cu sfințenie în albume speciale, în cufere, iar acum pe simezele Galeriei de Artă „Unirea", transmit mesaje ale sufletelor celor ce le-au realizat.

Răzbate din fiecare fotografie pasiunea pentru viață, pasiunea pentru artă, dar și dragostea pentru natură și pentru oameni. Pare ușor a realiza o fotografie, dar nu este ușor ca prin realizarea ei să se surprindă aspecte fine ale vieții, imagini sugestive și imagini care te privesc ele însele, imagini pline de viață. Să le admirăm!!!

 

Lasă un comentariu