FORȚE PROASPETE, LA JANDARMERIA MOBILĂ MUREȘ

Distribuie pe:

Luni, 24 iulie a.c., la sediul instituției Gruparea de Jandarmi-MobilĂ „Regele Ferdinand I" Târgu-Mureș, din localitatea Sângeorgiu de Mureș, a avut loc o adunare festivă în cadrul căreia 9 fete și 31 de băieți, cu gradul de sergent major, proaspeți absolvenți ai școlilor militare de subofițeri, de jandarmi din Drăgășani și Fălticeni, au fost primiți în cadrul unității.

Comanda unității le-a prezentat tinerilor colectivul de cadre, specificul unității și principalele atribuții ce le revin, alături de un călduros mesaj de bun venit.

„Vă dorim să pășiți cu încredere pe noul drum al carierei militare, asigurându-vă de tot sprijinul și camaraderia noastră. Ne bucurăm că an de an, unitatea noastră întinerește, iar prin prezența dumneavoastră dorim să aducem un suflu nou echipei noastre, pentru că jandarmii sunt o echipă, iar de astăzi și voi faceți parte din ea. Mult succes în continuare, dragi camarazi!" a precizat domnul lt. col. Badiu Victor - desemnat comandantul unității.

Cei 40 de absolvenți ai școlilor militare de subofțeri jandarmi, își încep serviciul, sub deviza „Lex et Ordo", în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ,,Regele Ferdinand I" Târgu-Mureș.

În perioada imediat următoare, vor participa la un program de pregătire specifică ce va cuprinde activități de cunoaștere a atribuțiilor și sarcinilor specifice, după care vor intra în serviciu, pentru executarea misiunilor de ordine publică, în cadrul structurilor operative ale unității.

Lasă un comentariu