„Șosete cu ceapă", pentru eliminarea toxinelor!

Distribuie pe:

Specialiștii în medicină alternativă chineză, citați de descopera.ro, susțin că pe tălpile picioarelor noastre se găsesc aproximativ 7.000 de terminații nervoase, legate direct de organele interne.

Ele sunt asemeni unor circuite electrice puternice în corp și sunt, cel mai adesea, inactive, din cauză că oamenii poartă pantofi și nu merg să facă acupunctură pentru ca nervii să le fie activați. Pentru acest motiv, suntem sfătuiți să umblăm desculți, astfel corpul ne va fi încărcat cu ionii negativi din câmpul magnetic al pământului.

Însă, există o metodă mult mai simplă pentru activarea miilor de terminații nervoase de pe tălpi, și anume folosirea, pe timpul nopții, a „șosetelor cu ceapă"!

Ceapa este recunoscută nu numai pentru purificarea aerului, ci și pentru distrugerea germenilor și bacteriilor, atunci când este aplicată direct pe piele. Acidul fosforic (substanța care ne face să plângem atunci când o curățăm) intră în sânge și ajută la purificarea acestuia.

Iată cum procedăm: înainte de culcare, curățăm o ceapă și o tăiem în felii, pe care le punem pe întreaga suprafață a tălpilor, apoi le fixăm cu șosete. Și mai simplu este să punem câte o jumătate de ceapă curățată în fiecare șosetă și apoi să o încălțăm.

În timpul somnului, puterea naturală de vindecare a cepei va fi pusă în funcțiune, purificându-ne sângele, omorând bacteriile și germenii și absorbind toxinele prin piele.

Ceapa este foarte eficientă și pentru purificarea aerului din cameră. Curățată și pusă într-un bol cu apă, ceapa distruge bacteriile, germenii și agenții patogeni, având proprietăți antivirale puternice, care ne scapă de infectii și răceli.

Lasă un comentariu