FĂRĂ TELEFOANE MOBILE ÎN ȘCOLI!

Distribuie pe:

Ministrul Educației, Liviu Pop, a deschis, miercuri, la Buzău, lucrările Adunării Generale a Consiliului Național al Elevilor.

Ajuns la cea de-a 23-a ediție, la adunare iau parte peste 60 de elevi, dar și profesori din întreaga țară, precum și 4 liceeni și un profesor coordonator din Republica Moldova.

Cu această ocazie, președinții tuturor Consiliilor Județene ale Elevilor din țară vor dezbate problemele prioritare ale elevilor pe care îi reprezintă: implementarea  Statutului Elevului și stadiul implementării Rezoluției reprezentanților elevilor, adoptate, la Buzău, în iulie 2015. De asemenea, se vor organiza și alegeri pentru funcțiile de președinte și vicepreședinte ale Consiliului Național al Elevilor și membri ai Comisiei Naționale de Etică.

Potrivit news.ro., ministrul Educației, Liviu Pop, a declarat, miercuri, la Buzău, că își dorește interzicerea telefoanelor mobile în școli, acestea urmând a fi lăsate într-un loc special amenajat, securizat, de unde să fie ridicate la terminarea cursurilor zilnice.

,,Îmi doresc foarte mult să nu se mai folosească telefonul în timpul orei și să existe o zonă în care să se depoziteze telefoanele mobile în timpul orei. Îmi doresc din acest punct de vedere o eficientizare a procesului instructiv-educativ, dar, pentru asta, avem nevoie și de partener, de autoritățile locale și, de ce nu, de mass-media" a declarat Ministrul Educației. 

Lasă un comentariu