DISCURS ÎN AMURG PE UN PĂMÂNT ȘI CER VECHI (II)

Distribuie pe:

Moto: „Doamne, pe mâna cui ne lași?" (C. Noica / Introducere la miracolul Eminescu)

Program de țară („Revoluția pașnică") / Vasile Fărcaș

În vaccinul pentru copilașii noștri este introdus intenționat, în fabrica de la care îl importăm, un produs de sinteză care provoacă sterilitatea fetițelor. Se numește Gardasil. De aceea au distrus institutul CANTACUZINO. Noi făceam vaccinuri și medicamente mai ieftine și mai eficiente, sigure. Însă, slugoii noștri politicieni, îngenuncheați străinului, l-au desființat, aproape. De ce? Pentru că 95% dintre ei sunt mediocrități, necultivați, ignoranți, troglodiți, hoți, criminali indirect. Te miri de ce sunt bolnavi grav toți ticăloșii de politicieni păgâni, cu boli anunțate abia atunci când o „hienă", dintre ei, este la închisoare? Și, cere condiții de trai mai mari decât milioane de români săraci, iar la CEDO (Convenția Europeană a Drepturilor Omului) li se dă dreptate. Cui slujește, CEDO? Dar OMS (Organizația Mondială a Sănătății), cu Codexul Alimentar experimentat pe neamul nostru prin semnătura slugoiului Emil Boc? Toți indivizii organismelor europene sunt păpuși de carton mânuite de stăpâni mondiali. Vedeți cum se leagă toate relele într-o Conspirație Mondială reală?; și nu-i vorba de o teorie a conspirației, cum spun ei. Ea există puternic ocultată, mascată. Dacă nu avem date despre inamic, adică primul punct al unui Ordin de luptă în armată, atunci nu avem șanse de izbândă.

INITIUM este o substanță chimică cancerigenă ce se introduce în îngrășămintele chimice de către o societate străină care ne-a preluat producția de gaz metan.

Ce ai de spus, POPOR ROMÂN?! - complet neinformat. În Anglia nu este obligatorie vaccinarea contra rujeolei (pojar) - o chestiune actuală, la noi, puternic contestată, venind prin intuiție sau de la geneticieni lucizi. Aveam 6 ani când m-am îmbolnăvit de pojar. După un ceai cu plante medicinale și o transpirație abundentă, Doctorul-Dumnezeu m-a însănătoșit, fără reacții adverse.

O bună cunoștință din Anglia mi-a spus că, în Regat, dacă o mamă cere vaccinarea unui copil contra pojarului, medicul o atenționează: „Mai gândește-te, nu te grăbi". Ce înseamnă asta? Că Dumnezeu-Creatorul ne-a înzestrat cu capacitatea de a produce anticorpi împotriva bolilor. Tatăl nostru Cel Ceresc nu poate fi cenzurat fără riscul de a ne periclita viața.

Voi, medici din consiliile județene, din Parlament și din Guvern, sunteți de altă părere? Sunteți elite? Sunteți modele vrednice de a ne conduce? Vai, nouă! Suntem conduși de mediocrități, de non-elite, non-valori, de troglodiți, ignoranți, lacomi, hoți etc.

Când un popor ajunge să fie condus de acești indivizi, unii școliți și educați în afara țării de către Diavolii Planetei, acel popor sau neam trăiește în sclavie, frică și teroare; riscă să dispară ca Națiune, așa cum se vrea din partea FIAREI de la BRUXELLES prezisă în Apocalipsă (Revelație); Fiara-666. Apropo, știați că piramida din fața Muzeului Luvru este acoperită cu 666 plăcuțe?

În agenda Satanei s-a programat dispariția națiunilor printr-o EUROPĂ A REGIUNILOR (în cazul nostru), instaurarea Unicei Religii (New Age-Noua Eră) a lui Anticrist iar cel mai mare obstacol pentru draci este Creștinismul, Biserica Luptătoare, aici pe Pământ, a lui Iisus Cristos, a Apostolilor și Sfinților Părinți, a tuturor celor care cred cu tărie (prin fapte) în Mântuitorul neamurilor și în cele șapte Taine. Diavolul își strecoară ciracii și în rândul preoțimii, însă ei nu reprezintă Biserica. Televiziunile ar trebui să explice toate astea, nu să blameze Biserica Ortodoxă, prin faptele unor falși preoți și cu păcate grave; la spovedania adevărată tu vorbești cu Dumnezeu, te căiești, lăcrimezi; nu vorbești cu preotul și ești iertat. Asta-i Taina Spovedaniei, a preoției.

„Uzina gigantică a iadului lucrează la întreaga ei capacitate. S-a golit iadul și a coborât pe pământ." ( Sf. Paisie Aghioritul/ 1924-1998/ Cu dragoste și durere pentru omul contemporan - Ed. Evanghelismos, București 2003). Drumul rătăcirii omenirii se face cu pași mărunți, greu sesizabili, în toate domeniile vieții. Iată un exemplu: Auzim mereu expresii ca: Tren Intercity, Interregio (nu accelerat, nu rapid) sau „Universitatea de Vest" (nu din Timișoara) etc.

Actualul Președinte al PSD și fost ministru al „Dezvoltării Regionale" (Liviu Dragnea), de o ignoranță înfricoșătoare, ca trădător de neam - conștient sau nu - a lucrat sub guvernarea Ponta la planul de regionalizare a țării noastre. L-ați auzit vreodată clamând cuvântul PATRIE!? Dar pe cine ați auzit dintre conducătorii perindați la putere?

Dacă un astfel de partid își acceptă un astfel de conducător, atunci ștergeți-l de pe buletinul de vot.

(va urma) 

Lasă un comentariu