Prima tabără de scolioză din România

Distribuie pe:

Cea de-a doua ediție a Primei Tabere de Scolioză din România ScoliCamp se desfășoară la Târgu-Mureș, în perioada 7-12 august. Tabăra ScoliCamp 2017 este organizată de OrtoProfil, în parteneriat cu Terapia Pentru Mișcare, Inspectoratul Școlar Județean Mureș și cu sprijinul Universității de Medicină și Farmacie Târgu-Mureș, AroND - Asociația Română de Nutriție și Dietetică, Revista Health, M&CO Training, Academia Velo, Pastel Graph, GrafisART, BBImage, eGraphix, Zeppelin Bistro, Arena Hotel, Solaris, Hotel Concordia, Apollo Welness Club, Pensiunea Isuca, Big Mama, Duda Trans, și Aqua Day Spa.

La conferința de presă, desfășurată recent la sediul Centrului Național de Reabilitare OrtoProfil, au participat Frunda György - președinte OrtoProfil România, Szilágyi Zsolt - kinetoterapeut, Centrul Național de Reabilitare OrtoProfil, Bogdan Goga - kinetoterapeut, Studiou Terapie pentru Mișcare București, Ciucă Monica - psihoterapeut și Mihalcea Alexia, participantă la tabăra ScoliCamp 2017.

În lupta cu scolioza este important ca fiecare copil sau adolescent să beneficieze de suport emoțional din partea familiei, a prietenilor și de suport informațional din partea medicilor și kinetoterapeuților. Un rol deosebit în procesul de recuperare îl are psihoterapeutul, care ajută pacientul să își găsească motivația interioară de a merge mai departe, de a găsi acele resurse interioare care îl vor ajuta să iasă învingător în lupta cu scolioza, susțineau organizatorii.

Detalii, în numerele viitoare ale cotidianului nostru. 

Lasă un comentariu