DISCURS ÎN AMURG PE UN PĂMÂNT ȘI CER VECHI (IV)

Distribuie pe:

Program de țară („Revoluția pașnică") / Vasile Fărcaș 

Moto: „Doamne, pe mâna cui ne lași?"  (C. Noica / Introducere la miracolul Eminescu)

Cum să fac să mă auzi, bietule român?! Nu am un post de televiziune. Chiar dacă aș avea, după prima emisiune pentru PATRIE studioul ei va lua foc dintr-o cauză neelucidată. Așa lucra el. Nu avem nicio „Televiziune liberă", viețuim umiliți în iluzia broaștei care moare treptat în apa încălzită cu încetinitorul.

În „Protocolul Înțelepților Sionului", pe noi, pe miliardele de oameni ne consideră animale și se afirmă cu tărie că „viitorul omenirii este al minții" (masonul Societăților Secrete - Churchil) și nu al sufletului trăitor cu milă și compasiune. Da, așa este, o trăim pe viu, insă până la „Bătălia de la Armaghedon".

Vedeți cum reclamele televiziunilor, aceste bestii au reușit să consolideze „conștiința stomacului": copii, tineri și vârstnici înfulecă animalic alimentul reclamei. Ei, adică stăpânii mondiali, zâmbind satisfăcuți, își zic: „Noi controlăm totul!". Și chiar controlează aproape totul. Bărbatul și femeia aproape au dispărut. Au creat o nouă specie; masculul și femeia (deci, animale-om). Ba chiar o specie subanimalică, cum este „filosoful" Remus Cernea (parlamentar), susținător al libertăților satanice (democrația lui), mărșăluind cu lesbienele și homosexualii, susținându-le dreptul scârboșeniei și puturoșeniei în care aceștia trăiesc, păcate grave imprimate și pe fizionomia lor de chipuri bolnave, scofâlcite, rătăcite.

O femeie zidită de Dumnezeu are în ea: gingășie, finețe, pudoare, harul maternității, intimitate și mister, nu se sărută pe stradă, în văzul tuturor, cu un tânăr mascul, poartă rochie peste genunchi, bluză fără decolteu, nu se rujează, nu-și vopsește părul și unghiile.

Într-un cuvânt, nu-L cenzurează pe Dumnezeu.

Dragi tineri, voi nu sunteți vinovați că s-a ajuns aici, la atâtea fărădelegi. Sunteți victimele educației greșite în familie, școală, televiziune și internet.

Cum să fac să mă auzi, biet român? Televiziunile noastre au dat imagini repetate câteva zile cu căsătoria a doi homosexuali din Anglia (unul fiind „mare" cântăreț), pentru care, a face dragoste înseamnă a scormoni în fecală. Nici una dintre televiziuni nu a afișat o poziție ironică sau critică. Ce-i de făcut? În asemenea situații treceți imediat pe un post TV cu imagini constructive, decente, diminuându-le, astfel, audiența, aducându-le pierderi financiare spre faliment. Televiziunile supraviețuiesc numai din reclame.   

Lozinca sataniștilor este: „Noi controlăm totul!" De pildă, în marea muzică rock este sublimată hula împotriva Mântuitorului sub forma unor frecvențe peste pragul auditiv, de forma: „Îl urăsc pe Iisus!" ș.a. Aceste unde electromagnetice sublimate sunt receptate în subconștient sub formă de semințe care pot încolți în zona conștientului prin repetări multiple. Și chiar controlează aproape totul, lăsând la locul faptei lor tot felul de urme, dovezi simbolice, numai de ei cunoscute în mare secret. Bunăoară, în București, în Piața Victoriei Revoluției s-a ridicat un „monument" ciudat, ca simbol al Revoluției din Decembrie 1989. Până astăzi lumea îl privește năucă, neînțelegând ce înseamnă; ce sugerează o coloană cu o țepușă în vârful ei, penetrând ceva. Unii zic că-i un cartof stropșit, alții o gogoașă etc. Țepușa, obeliscul, simbolizează lingam-ul (falusul=organul sexual al zeului Shiva - a treia zeitate din trinitatea hindusă), iar partea străpunsă este simbolul organului genital (yoni) a iubitei lui, Shakti=principiul feminin. Shiva este prezentat, uneori, în uniune amoroasă cu Shakti. Masonii au preluat acest simbol cosmogonico-religios, inversându-l din sacru în profan, în desfrâu. Dacă un înalt inițiat mason trece pentru prima dată prin București și întreabă ce reprezintă acest obelisc, și când i se spune că este simbolul Revolu-Române, atunci, în sinea lui, își zice: „Noi controlăm totul!"

Mai anul trecut, în aceeași Piață, s-a instalat o sculptură în piatră. De sub ceva rotund (o burtă) iese în relief un fel de morcov, având în vârf ceva mai gros, cu forma unui ovoid. Imagini des repetate ale televiziunilor noastre surprind repulsia și dizgrația miilor de trecători, primărița capitalei neștiind cine este „artistul" executant și la sugestia cui s-au cheltuit bani din bugetul capitalei. Și nu puțini. Tind să cred că inspirația a venit de la trădătorul filosof Patapievici pe când era Președintele Institutului Român de Cultură, când în acea perioadă a organizat în SUA o expoziție de „artă" românească, prezentând ceva asemănător organului sexual bărbătesc.

Tineri patrioți ai neamului românesc, bucurați-vă de vigoarea și tinerețea voastră, punând strajă neamului nostru și copiilor voștri. Altfel dispărem ca NAȚIUNE și ca STAT UNITAR CENTRALIZAT. Burebista i-a chemat la el pe toți șefii de trib, cu cei mai puternici câini ciobănești.

În momentul în care câinii s-au încins în luptă fratricidă, a slobozit lupi în mijlocul lor. Toți câinii s-au îndreptat frățește asupra lupilor, ucigându-i. Așa s-a înfăptuit Dacia Felix - primul Stat Centralizat, în urmă cu peste 2.000 de ani.

Trădarea intelectualilor este pustiitoare. Nicolae Manolescu (Președintele Uniunii Scriitorilor din România), la o emisiune recentă a lui Rareș Bogdan, având ca temă Centenarul unirii, și-a scos otrava din sufletu-i oropsit spunând că Ungaria s-a constituit înaintea noastră ca Stat Unitar. Nimeni nu i-a stat împotrivă, nimeni nu l-a încolțit pe acest individ care nu simte românește, în schimb atacă viclenește.

 Tineri și vârstnici patrioți ai neamului românesc, închei acest prim contact cu voi cu bucuria strângerii voastre în brațele Patriei - Mamă, cu îndemnul să vă amintiți mereu îndemnul lui George Coșbuc:

„Din zei de-am fi scoborâtori, / C-o moarte tot suntem datori! / Totuna e dac-ai murit / Flăcău ori moș îngârbovit / Dar nu-i totuna leu să mori / Ori câine-nlănțuit…".

(Sfârșit)

 

Lasă un comentariu