La Weekend, în vacanța de Sântă Mărie!

Distribuie pe:

În mini-vacanța de Sfânta Maria, „bătrânul" Weekend rămâne același „prieten de nădejde" al târgumureșenilor și al tuturor celor dornici să se relaxeze câteva ore într-o oază de liniște, departe de forfota orașului.

„În zilele libere care urmează, așteptăm publicul vizitator, cu mic, cu mare, să vină să se răcorească în cele șapte bazine pentru adulți și pentru copii, asigurând pe toată lumea că apa de îmbăiat este curată, fără probleme. Cele două tobogane, terenurile de sport, terasele de alimentație publică, plimbările cu barca, pe lacul de canotaj, oferă tot atâtea posibilități de relaxare pe care le oferim, și în vacanța de Sântă Mărie, celor care vor veni să ne viziteze și pe care îi așteptăm cu mare drag", ne-a declarat directorul Complexului de Agrement și Sport „Mureșul" din Târgu-Mureș, ing. Ioan Cîrcu.

În zilele de mini-vacanță, programul Complexului rămâne cel afișat pentru sezonul estival (intervalul orar 7 - 19), iar tariful de intrare este de 6 lei pentru adulți, și 3 lei pentru copii.

Pe parcursul acestei veri, numărul celor care au preferat să-și petreacă sfârșitul de săptămână la Weekend a fost, în medie, de 10.000 de persoane, iar în timpul săptămânii, de peste 2.000 de persoane, ne-a mai informat interlocutorul nostru. 

Lasă un comentariu