Seria a doua a Cupei E.ON Kinder reunește 52 de echipe!

Distribuie pe:

• Meciurile seriei a doua se joacă începând de marți, 22 august până joi, 24 august, iar scorurile se transmit live pe pagina oficială a competiției http://www.eonkinder.ro/competitie/livescore.html

Marți au început primele meciuri ale celei de-a doua serii a Cupei E.ON Kinder dedicate categoriilor de copii născuți în anii 2005, 2006 și 2008.

Competiția de la Târgu Mureș a devenit, în cele 10 ediții desfășurate până acum, una dintre cele mai importante din peisajul fotbalistic juvenil, adunând și în acest an, în cele două serii, nu mai puțin de 1.500 de copii și 96 de echipe.

Prima serie s-a încheiat la finele săptămânii trecute, după 3 zile de fotbal de calitate, iar copiii au plecat acasă cu premiile și trofeele oferite de E.ON România, partenerul principal al competiției.

Ediția din acest an reunește copii de la cluburi din județele Constanța, Brașov, Suceava, Sibiu, Vaslui, Iași, Timiș, Alba, Cluj, Bistrița-Năsăud, Bacău, Sălaj, Vâlcea, Harghita, Maramureș, Mureș, municipiul București, precum și din Cehia.

Festivitatea de decernare a premiilor și trofeelor pentru a doua serie a Cupei E.ON Kinder va avea loc joi, 24 august, la Casa de Cultură „Mihai Eminescu" din Târgu-Mureș, începând cu ora 15.00.

Turneul este organizat de Asociația Sportivă A.C.S. Kinder Sângeorgiu de Mureș, cu sprijinul firmelor SportLife și Erima.

Toate noutățile și detaliile desfășurării turneului sunt disponibile pe site-ul oficial al competiției www.eonkinder.ro.

 

Lasă un comentariu