EXCELENȚĂ ÎN HANDBAL! HC Arsenal Taureni, medaliile de aur la a 18-a ediție a KARNTEN TROPHY/ Klagenfurt Austria

Distribuie pe:

HC Arsenal Taureni a obținut ,,AUR'' la internaționalul de la Klagenfurt/Austria (a 18-a ediție a KARNTEN TROPHY ), după victorii asupra tuturor echipelor din grupă, echipe din Austria, Germania, Serbia, Polonia, Slovenia.

Finala: 12-11 în disputa contra handbalistelor de la Rot Weiss Neckar/Germania.

Un turneu foarte bine organizat, în care am avut șansa să ne comparăm valoric, din punct de vedere al pregătirii, cu școli de handbal și din această parte a Europei.

Ne bucură foarte mult acest rezultat. Este încă o confirmare a faptului că activitatea noastră este foarte bine organizată, că din punct de vedere valoric, oricând putem fi la nivelul categoriei noastre de vârstă, printre cele mai bune cluburi din Europa.

O să înaintăm o propunere de PROIECT, FRH și altor factori de decizie din județul Mureș, pentru a ne sprijini în vederea demarării unei acțiuni, pentru a putea cuprinde în cadrul clubului nostru mai mulți sportivi, și din alte zone ale țării.

Sper să avem șanșe, fiindcă sunt convis că interesele noastre, nu pot fi, decât acelea de a pune umărul la cuprinderea unui număr cât mai mare de copii înspre practicarea sportului, iar dacă acesta este foarte bine structurat și organizat, de ce să nu-l facem la cel mai înalt nivel?

Am rămas foarte impresionat din discuțiile cu antrenorii din mai multe țări, de sprijinul pe care-l primesc din parte statului, a federațiilor de specialitate, mai ales la nivel de copii și juniori. Am rămas foarte impresionat de calitatea arbitrajelor. Nimeni nu încerca să fure, ,,să te facă'' pe față, demnitatea și onoarea, fair-play-ul, fiind mult mai importante decât o ,,victorie'' furată, menită să te cocoțeze pe nu știu ce loc mincinos, pe care știe toată lumea că nu-l meriți, dar... nouă, românilor, încă ne mai place să ne îmbătăm cu apă rece și să ne mințim pe față. Acolo se iau de urgență măsuri, împotriva celor care prin diverse metode, încearcă să îmbolnăvească sistemul, indiferent de nivelul la care acționează sau își desfășoară activitatea. La noi, culmea, ăștia sunt ,,vedetele''! Păcat! Mare păcat că România încă mai bate pasul pe loc, în multe domenii de activitate, din cauze ,,numai de noi știute''.

Vreau să felicit fetele pentru seriozitatea și plăcerea lor efectivă cu care se pregătesc, pentru determinarea și dăruirea cu care se implică în jocuri, vreau să mulțumesc părinților pentru faptul că sunt la fel de implicați alături de noi în tot ceea ce facem.

 

 

Lasă un comentariu