Dascăli mureșeni Prof. dr. George Sebastian Atănăsoaie

Distribuie pe:

Într-o frumoasă zi de primăvară, în 13 martie 1977, s-a născut, în satul Cordăreni, din județul Botoșani, George Sebastian, cel de-al doilea copil al dascălilor Gheorghe și Violeta Atănăsoaie, dascăli dedicați și devotați nobilei meserii. Clasele primare și gimnaziale le frecventează la Școala Generală nr. 5 din Reghin, urmate de clasele liceale, absolvite la profilul informatică, la Liceul „Petru Maior", în anul 1995.

Ulterior, în urma unui riguros examen, este admis, printre primii, la Facultatea de Comerț, specializarea Marketing, din cadrul Academiei de Studii Economice din București, pe care o finalizează în anul 1999.

Anul 2005, îl găsește pe tânărul profesor, ca titular la Liceul Tehnologic „Ioan Bojor" din Reghin, insituție unde-și susține inspecțiile pentru definitivat și gradul didactic II, trepte didactice parcurse cu succes.

Interesul pentru calculatoare, programare și informatică s-a concretizat prin absolvirea, în anul 2006, a Cursurilor postuniversitare de Informatică Aplicată și Programare din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

Pasiunea pentru arbuștii fructiferi s-a încununat în lucrarea de doctorat, „Politici de marketing în domeniul produselor agro-alimentare ecologice", susținută în anul 2014, cu Magna cum laude, la Academia de Studii Economice din București, dar și cu o plantație de coacăze negre și cătină.

Și cum prima dragoste nu se uită niciodată, matematica, bine păstrată în suflet, a primit atenția cuvenită, prin absolvirea, în vara anului 2017, a Cursurilor de reconversie profesională, profil Matematică, din cadrul Universității „Babeș - Bolyai" din Cluj - Napoca.

Om calculat și organizat, atent la detalii, meticulos și practic, domnul profesor doctor George Sebastian Atănăsoaie reușește cu succes să finalizeze proiectele în care se implică. Crede cu tărie în ideal, în înțelepciune, bunătate, corectitudine, în dăruire și implicare, bucăți din sufletul său regăsindu-se în fiecare proiect demarat și finalizat, dar și în generațiile de elevi pe care cu multă pasiune le conduce pe drumul cunoașterii.

Pasiunea pentru arbuștii fructiferi, pentru o viață sănătoasă, aproape de natură, îl întărește și echilibrează. Viața profesională este armonios îmbinată cu viața de familie, fiind căsătorit, din anul 2003, cu Elena Gabriela, profesoară la Școala Gimnazială „Alexandru Ceușianu" din Reghin, și au împreună două fetițe - Maria și Ana.

 

Lasă un comentariu