Românii habar nu au cât de bine o duc! „VALOAREA BANILOR ESTE MAI MARE ÎN ROMÂNIA"

Distribuie pe:

Prezent la Reuniunea Anuală a Diplomației Române, cu tema „O lume în schimbare: Mizele politicii externe a României", organizată de Camera de Comerț și Industrie a României, în colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, a declarat că „value for money" (valoarea banilor) este mai mare în România".

„Foarte mulți oameni care vizitează țara noastră sunt surprinși de serviciile și de calitatea serviciilor pe care le pot găsi în România și de prețul foarte redus pentru acestea. Discutăm de la restaurante la alt tip de servicii, cumpărături și așa mai departe. Este un lucru crucial câteodată, când o companie multinațională decide să vină într-o anumită zonă. Și ei își doresc un standard de viață cât se poate de bun.

Vă dau un exemplu: 100 de euro în România valorează cât 200 de euro în Marea Britanie și cât 150 euro în Germania. Valoarea banilor în România este mult mai mare. Lucrul acesta este un element serios pe care trebuie să-l vindeți mai departe", a explicat ministrul Mediului de Afaceri.

 

Lasă un comentariu