Ne scriu cititorii

Distribuie pe:

Către Cotidianul „Cuvântul liber"

Domnului redactor-șef Lazăr Lădariu

Mă numesc Nagy Emma, domiciliată în comuna Bogata, județul Mureș.

Vă aduc la cunoștință și vă rog să publicați, mulțumirile mele și ale familiei mele, pentru modul în care Instituția Prefectului - Județul Mureș a rezolvat o problemă foarte gravă, cu care ne-am confruntat mult timp.

În fapt, de un an de zile, am fost terorizați de vecinul nostru, care nu a ținut cont de legislația în vigoare privind creșterea animalelor în condiții improprii.

Am solicitat și am fost primită în audiență la domnul prefect dr. Lucian Goga, prin intermediul dlui consilier Ioan Iacob, care a dat dovadă de înțelegere și bunăvoință față de situația noastră, iar dl prefect a dispus, prin ordin, deplasarea la fața locului, a unei comisii formate din mai mulți specialiști de la instituții competente, constatându-se că cele sesizate de mine sunt adevărate.

Pe această cale, mulțumesc pentru ajutorul acordat de domnul prefect, în contrast cu atitudinea primarului comunei Bogata, Barta Laszlo, care nu a vrut să ia nicio măsură, fiind prieten cu vecinul, încă din timpul campaniei electorale. Efectiv, primarul m-a bruscat și m-a aruncat afară din birou, încât am fost nevoită să sun la 112. Din păcate, echipajul de poliție, sosit după 45 de minute, nu a luat nicio măsură, dând crezare declarațiilor mincinoase ale primarului și viceprimarului, ambii prezenți la acest incident. Mai mult, copia declarației mele mi-a fost smulsă din mână de către unul dintre polițiști, ba chiar mi s-a adus la cunoștință că sunt pasibilă de amendă.

Lasă un comentariu