ULTIMA CIFRĂ A ANULUI DE NAȘTERE NE INFLUENȚEAZĂ VIAȚA? VERIFICAȚI, DECI!

Potrivit vechiului calendar chinezesc, pe baza căruia se întocmește horoscopul oriental, ultima cifră a anului de naștere este deosebit de importantă, întrucât dezvăluie cele cinci elemente de bază - Metalul, Apa, Lemnul, Focul și Pământul.

Astrologii consideră că aceste elemente exercită o influență puternică nu doar asupra naturii omenești, ci și asupra caracterului acesteia. Ele determină organizarea mentală, obiceiurile și preferințele personale.

Aceste elemente exercită o influență puternică asupra vieții, iar astrologica.ro ne prezintă misterul acestei ultime cifre a anului de naștere.

Dacă ultima cifră din anul nostru de naștere este 0 (zero) sau 1 - suntem caracterizați de Metal; 2 sau 3 - Apă; 4 sau 5 - Lemn; 6 sau 7 - Foc, și 8 sau 9 - Pământ.

Metalul - Simbolul flexibilității și al hotărârii. Ești o persoană determinată și perseverentă, care se bazează pe propriile forțe. Ai o fire rezervată, de aceea unii ar putea să te considere pretențios. Ajuți mereu oamenii și porți de grijă celor dragi. Un punct slab al tău este în relațiile cu cei din jur, deoarece ai un spirit critic accentuat și ești încăpățânat.

Apa - Apa simbolizează adaptabilitatea. Ești o persoană empatică și creativă, cu o intuiție excelentă. Lumea te consideră o persoană drăguță. Îi faci pe toți să se simtă speciali, apreciind talentele unice în fiecare persoană. De aceea te pricepi atât de bine să lucrezi cu oamenii și să închei afaceri. Punctul tău sensibil se află în faptul că încerci să fii mereu plăcut și de aceea îți poți altera personalitatea, devenind nehotărât, pasiv și deprimat.

Lemnul - Este simbolul creșterii și al progresului. Dinamic și activ, socializezi ușor și încerci să îți menții mereu o atitudine pozitivă în fața provocărilor vieții. Adesea preiei rolul de protector față de membrii familiei tale. Pentru tine căsătoria și căldura unei familii contează enorm de mult. Te atașezi repede de partener și investești multă energie în relația de cuplu. Punctul tău slab se află în faptul că muncești exagerat de mult și, cu toate acestea, poți să rămâi pasiv și să îi lași pe alții să te conducă.

Focul - Simbolul pasiunii și al acțiunii, al mișcării rapide, al activității. Ești o persoană dinamică, întreprinzătoare, aventuroasă, neliniștită, competitivă, puternică. Oamenii sunt atrași de tine într-un mod magnetic, iar tu îi ghidezi în aventuri pline de adrenalină. Cu toate că acționezi adesea din instinct, mintea ta este mereu plină de idei noi și soluții inteligente. Punctele tale sensibile sunt stresul pe care îl acumulezi cu ușurință, și toleranța scăzută la frustrare. Ești nerăbdător și vrei totul aici și acum, motiv pentru care poți izbucni ușor dacă nu îți sunt satisfăcute necesitățile.

Pământul - Pământul este simbolul stabilității, al siguranței, al încrederii. Ești o persoană înțeleaptă, răbdătoare, perfecționistă, prudentă. Îți iei responsabilitățile în serios și te sacrifici pentru binele celorlalți. Spiritul tău pragmatic este apreciat la locul de muncă. Deoarece ești loial și de încredere, ți se vor încredința sarcini de coordonare sau administrare. Te ferești de aventuri și de decepții în dragoste prin faptul că o analizezi cu atenție pe persoana care îți face avansuri. Odată câștigată încrederea ta, aceasta se poate baza pe tine toată viața. 

Lasă un comentariu