Joc și voie bună la Apold

Distribuie pe:

Duminică, 10 septembrie 2017, în comuna Apold, a fost sărbătorită cea de-a V-a ediție a Zilei comunei, în debutul căreia primarul Ioan Toth, a mulțumit distinșilor oaspeți care au onorat cu prezența lor această sărbătoare, respectiv: Sorin Savu - director la Cancelaria Prefecturii județului Mureș, viceprimarul și reprezentanți ai orașului belgian Diest. Oraș înfrățit cu Apoldul de mai bine de 28 de ani, cu o colaborare extinsă pe mai multe planuri, începând cu ajutorul financiar acordat construcției unui teren de sport cu gazon sintetic, în curtea Școlii Generale din comuna Apold, plata unui metru cub lemn de foc pentru fiecare locuitor al comunei Apold, un pachet cu dulciuri și îmbrăcăminte pentru fiecare elev la început de an școlar ș.a.

Printre invitații prezenți s-au numărat domnii Nicolae Șovrea, primarul comunei Albești, și Mircea Felegean, primarul comunei Vânători.

Cântecul, jocul popular românesc, voia bună au însoțit această întâlnire de suflet, pe tot parcursul zilei. Sărbătoarea de la Apold coincide cu venirea toamnei, așa încât, după cum afirma primarul Ioan Toth, „ne bucurăm de roadele pământului, mărturie stând hărnicia gospodarilor, împlinirile fiecărui locuitor, iar nouă, ca administrație publică locală, nu ne rămâne decât să înfăptuim ceea ce ne-am propus, având drept scop o seamă de proiecte bazate pe cerințele și propunerile dumneavoastră începând de la: drumuri, canalizări, apă, școli, grădinițe, locuri de joacă pentru cei mici, utilități publice, o agricultură performantă, cât și înfăptuirea multor obiective de interes local care să ne situeze printre comunele cele mai bine cotate, chiar dacă suntem la margine de județ".

Întrecerile sportive, voia bună, jocul, cântecul popular românesc, avându-l cap de afiș pe îndrăgitul interpret Nelu Șopterean, au fost la ele acasă, pe tot parcursul zilei dedicate locuitorilor acestei comune.

Lasă un comentariu