COPIII LA CENTENARUL MARII UNIRI

Fundația Culturală „Cezara Codruța Marica", Editura „Cezara" și Centrul de Studii Literare „Grigore Vieru" din Tg.-Mureș organizează Concursul Național de Creație Literară și Creație Plastică DEFINIȚIILE PATRIEI sau JOCUL DE-A ZIUA CEA BUNĂ. COPIII LA CENTENARUL MARII UNIRI.

Concurenții vor trimite definiții ale patriei în cuvânt sau imagine plastică, începând de acum până la finele lunii octombrie 2017. Textele și imaginile plastice vor fi cuprinse într-o antologie - album care va purta titlul DEFINIȚIILE PATRIEI sau JOCUL DE-A ZIUA CEA BUNĂ. COPIII LA CENTENARUL MARII UNIRI. Concursul se adresează tuturor copiilor României. Sunt invitați să participe copii din Basarabia și Bucovina de Nord.

Antologia-album, o carte-unicat, va fi lansată la o dată stabilită ulterior, pe Platoul Romanilor din Alba Iulia, într-un fascinant spectacol al COPILĂRIEI.

Așteptăm răspunsuri, confirmări, sugestii și, mai ales, PARTICIPĂRI, pe adresa: Fundația Culturală Cezara Codruța Marica, Tg.-Mureș, Bd. Cetății nr.13 sau la adresa de e-mail: valentin-marica@yahoo.it.

Telefon: 0744705527.

Dacă dintre CEI BUNI, DREPȚI și FRUMOȘI dorește cineva să facă parte din BIROUL DE ORGANIZARE, așteptăm dorințele de participare la aceleași adrese de mai sus.

Cu considerație și afecțiune,

Prof. dr. Valentin Marica Coordonatorul Proiectului Azi

8 septembrie 2017

Lasă un comentariu