CEREMONIAL DE PREDARE-PRIMIRE A COMENZII UNITĂȚII, LA JANDARMERIA MOBILĂ MUREȘ

Distribuie pe:

Luni, 11 septembrie a.c., la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureș a avut loc ceremonialul militar de predare-primire a comenzii unității. Activitatea a fost condusă de un ofițer desemnat de Jandarmeria Română și s-a bucurat de prezența managerilor structurilor teritoriale ale MAI precum și a reprezentanților instituțiilor cu care Jandarmeria mureșeană cooperează.

Comanda Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureș a fost preluată de domnul locotenent colonel Gurău Stelică, din cadrul Jandarmeriei Harghita.

Ca urmare a trecerii în rezervă, cu drept la pensie a domnului col. Kovacs Emil Cornel, în conformitate cu ordinul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, începând cu data de 11 septembrie 2017, domnul locotenent colonel Gurău Stelică a fost împuternicit comandant la Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureș.

Vădit emoționat, domnul col. Kovacs Emil a predat drapelul de luptă al unității, după 33 ani de activitate, din care peste 25 de ani în cadrul Jandarmeriei Mureșene. În semn de rămas bun, conducerea și personalul unității i-au înmânat o plachetă omagială, pentru întreaga carieră de ofițer.

Precizările au fost făcute în cadrul unui comunicat, prin care lt. Chiș Adina - Ofițer Informare, Relații Publice și cu Publicul - Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureș, transmite și mesajul:

Colectivul de cadre militare și personal contractual al Jandarmeriei Mobile Mureș, urează un căduros ,,Bun venit!" noului comandant, urându-i mult succes, sănătate și realizări, în activitatea de mare răspundere ce i-a fost încredințată!

 

Lasă un comentariu