CASTING: OPT ROLURI FEMININE LIBERE, ÎN NOUL FILM DE LUNGMETRAJ REALIZAT ÎN TÂRGU-MUREȘ

Distribuie pe:

Producătorii GAT Films Transilvania anunță desfășurarea unui casting care va avea loc duminică, 17 septembrie 2017, începând cu ora 16:00, în sala de conferință a Hotelului Privo din Târgu-Mureș, situat pe strada Urcușului nr. 1, pentru noul film produs de regizorul Alecs Năstoiu, intitulat „The Secret of Pin-up Island".

Regizorul Alecs Năstoiu pregătește cel de-al doilea film de lungmetraj, a cărui perioadă de filmare va începe la finalul lunii septembrie. Este recunoscut pentru succesul producției „Billion Star Hotel", film lansat în cinematografe în luna februarie a anului 2016, care a adunat 19 premii la festivaluri internaționale.

„The Secret of Pin-up Island" este o coproducție în care sunt implicați actori din România, Rusia, Austria, Thailanda și Serbia. Actrița din rolul principal este Rina Grishina, din Rusia, cunoscută pentru rolurile interpretate în „Another Year", „Crime and Punishment", „Kukhnya" și pentru implicarea în nenumărate producții de televiziune, teatru și film - http://www.imdb.com/name/nm1789173/.

Echipa de producție dorește să acopere opt roluri feminine secundare. Pentru înscrierea la casting, participantele sunt rugate să trimită un email pe adresa producătorului executiv, Irina Toncean - iritoncean@gmail.com, în care să specifice: numele și prenumele, vârsta, ocupația, localitatea, numărul de telefon, alături de o fotografie, și să menționeze dacă au sau nu au experiență în actorie. Înscrierile se fac până sâmbătă, 16 septembrie 2017, ora 18:00. E necesar ca participantele la casting să aibă vârsta cuprinsă între 16 și 35 de ani. Experiența în actorie nu este obligatorie.

Pentru mai multe detalii despre casting, nu ezitați să ne contactați:

Irina Toncean - producător executiv

Nr. de telefon: 0744268894

Email: iritoncean@gmail.com

Ovidiu Radian Vasu - manager producție

Nr. de telefon: 0720019101

Email: ovidiuradianvasu@gmail.com

Lasă un comentariu