SECRETELE SEDUCȚIEI ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

Distribuie pe:

Astrologii ne sfătuiesc ca atunci când dorim să cucerim pe cineva, să aflăm urgent în ce zodie s-a născut, astfel încât să punem accentul pe caracteristicile sale zodiacale, pe nevoile sale sufletești și pe propriile-i așteptări.

„Oricine poate fi sedus cu ușurință, dacă primește exact ceea ce își dorește, iar zodia ne dezvăluie cele mai ascunse visuri romantice", scrie astrologica.ro, care prezintă și trăsăturile fiecărei zodii, din acest punct de vedere.

Berbecul adoră popularitatea - Când un Berbec este interesat de tine, este greu să nu te lași sedus. Este mândru și dorește ca oamenii din jur să observe cât de norocos este în dragoste. Partenerul lor de vis este bărbatul (femeia) care îi sporește popularitatea. Berbecul este un semn care trebuie să se simtă bine cu el însuși și căruia îi pasă foarte mult de ceea ce cred oamenii.

Taurul adoră sobrietatea - Când un Taur vrea să fie cu tine pentru totdeauna, el îți va pune tot felul de întrebări despre viitor, pentru a se asigura că sunteți pe aceeași lungime de undă. Taurii sunt foarte pretențioși, ei vor căuta doar ce este mai bun. Deși îi place să flirteze, când găsește partenerul potrivit își va concentra atenția doar asupra acestuia. Îi place să ofere cadouri.

Gemenii adoră distracția - Gemenii nu pot suporta plictiseala. Ei se gândesc mereu la următoarea aventură, conversație interesantă, următoarea lecție pe care o au de învățat și, deși nu o vor recunoaște niciodată, se simt plictisiți de rutina și securitatea specifică relațiilor pe termen lung. Dacă te poți adapta la modul de a fi al nativului Gemeni, el va începe să se deschidă, să facă glume și să te surprindă cu daruri sau istorisiri interesante. El vrea să împărtășească și să descopere locuri, dar va aștepta persoana potrivită înainte de a se implica în mod serios.

Racul adoră familia - Racul este inima familiei și nu dorește altceva decât să își găsească partenerul perfect. Extrem de romantic, Racul va dori să știe că împărtășiți aceleași valori și că vă doriți în aceeași măsură o familie mare. Sunt atrași de persoanele care îi fac să se simtă iubiți necondiționat. Nu își împărtășesc emoțiile cu ușurință, așa că, odată ce încep să se deschidă, să știți că sunteți pe calea cea bună.

Leul adoră să fie admirat - Leul nu este deloc subtil când vine vorba de sentimentele lui. Poți afla ce își dorește doar urmărindu-i limbajul corpului și jocul seducției, atunci când este interesat de o persoană. Leii își doresc relații profund pasionale și intense, bazate pe încredere. Lor le place să își manifeste afecțiunea în public, cu cât mai grandios, cu atât mai bine. Dacă vrei să seduci un nativ Leu, trebuie să arăți interes față de acesta. Au nevoie de cineva cu același nivel de romantism.

Fecioara adoră romantismul - Fecioarele sunt intimidate de propriile sentimente. În ciuda faptului că sunt închiși, acești nativi sunt foarte interesați să își cunoască adevăratele emoții. Dacă vă pun multe întrebări despre lucrurile care vă interesează sau vă povestesc care sunt pasiunile lor, probabil că încearcă să vă impresioneze. Pentru a seduce o Fecioară, încearcă să fii direct cu privire la ceea ce simți și scoate în evidență romantismul.

Balanță adoră siguranța - Pentru un semn reprezentat de echilibru, este ciudat cum Balanța poate fi uneori total nesigură. Își dorește să găsească pe cineva care să o facă să se simtă în largul ei și să o ajute să înflorească în orice situație socială. Are nevoie de sprijin și siguranță. Adesea foarte romantice, Balanțele se îndrăgostesc rapid. Trebuie lăsate să își petreacă timpul cu prietenii, astfel încât să găsească acel echilibru pe care îl doresc cu disperare. Sunt îngrozite de gândul că pot rămâne singure și au nevoie de sprijin de la cei pe care îi iubesc.

Scorpionul adoră independența - Scorpionii adoră să se bucure de momentele de singurătate. Ca semne emoționale, își petrec mult timp analizându-și sentimentele. Scorpionul își protejează inima, devenind rapid gelos și suspicios. Din cauza capacității sale de a fi bine cu el însuși, are nevoie de un partener la fel de independent emoțional. Atunci când un Scorpion te vrea, îți vei da seama imediat.

Săgetătorul adoră aventura - Un Săgetător este în mod natural carismatic și amuzant. Sunt foarte romantici, lucru care îi face vulnerabili și ușor de rănit, dar acest lucru nu pare deloc să-i descurajeze în timp. Pentru a-i putea seduce, va trebui să te conectezi la stilul lor de viață. Le place să flirteze și să râdă. Săgetătorii sunt capabili să aibă relații serioase și... neserioase.

Nu-i faceți să se simtă ca și cum ați vrea să îi legați de voi, ci acordați-le libertatea de care au nevoie.

Capricornul adoră maturitatea - Capricornii sunt suflete romantice, dar destul de închiși și încăpățânați atunci când vine vorba de emoții, de multe ori refuzând să le recunoască. Cu cât sentimentul este mai complicat, cu atât mai reticent va deveni. În materie de dragoste, ei sunt propriul lor dușman. Capricornii vor să se implice într-o relație cu cineva care să-i facă să se simtă acceptați. Pentru a seduce un Capricorn, va trebui să aveți răbdare. Veți avea nevoie să le câștigați încrederea încet și să vă conectați cu nivel lor intelectual și artistic.

Vărsătorul adoră prietenia - Vărsătorul este un visător și își dorește să găsească un partener pe care să îl poată invita în inima lui. Își dorește un partener care să-i fie cel mai bun prieten, cineva care să-i poată împărtăși gândirea inovatoare și propriile idei. Iubește să facă planuri cu partenerul său, astfel încât să scoată unul de la celălalt cele mai bune părți. Pentru a seduce un Vărsător, trebuie să te ridici la înălțimea modul său de gândire vizionară.

Peștii adoră susținerea - Peștii urăsc să fie în centrul atenției. Ei au nevoie de cineva care să deturneze atenția de la ei, cineva care îi va proteja de situații dificile și care va fi acolo să-i țină de mână. Urăsc să fie singuri, se îngrijorează de orice problemă și devin stresați. Au nevoie de siguranță pentru a ști că vrei să fii cu ei și vor deveni cu ușurință geloși. Se exprimă foarte puțin datorită naturii lor introvertite, însă ceea ce exprimă va avea întotdeauna o importanță deosebită. Ascultă-i.

Lasă un comentariu