Personalități de cinci stele la Bookfest Târgu-Mureș

Distribuie pe:

Salonul de Carte Bookfest revine la Târgu-Mureș de pe 21 și până pe 24 septembrie cu unii dintre cei mai renumiți autori și cele mai bune prețuri la cărțile anului 2017.

Mircea Cărtărescu, Vintilă Mihăilescu, Ioana Nicolaie, Sabina Fati, Bogdan Alexandru-Stănescu, Sebastian Lazaroiu, Tatiana Niculescu Bran, Ovidiu Pecican, Ioana Bradea, Ioana Baldea Constantinescu, Marian Voicu, Cornel Sigmirean, Vasile Dobrescu sunt doar câteva dintre numele aflate pe afișul celei de-a patra ediții Bookfest de la Târgu-Mureș.

Formația Sarmalele Reci promite un concert de gală chiar în prima zi de Bookfest, pe 21 septembrie.

Salonul de Carte Bookfest revine la Târgu-Mureș pentru a patra oară, în perioada 21-24 septembrie. Ca și în anii precedenți, evenimentul va avea loc la Teatrul Național, iar intrarea publicului va fi liberă.

În cele patru zile ale salonului, vizitatorii vor fi întâmpinați cu oferte promoționale la cele mai noi volume, cărți pentru copii și auxiliare școlare. Nu vor lipsi lansările de carte și sesiunile de autografe la care vor lua parte unele dintre cele mai importante personalități ale literaturii române actuale.

Publicul mureșean este așteptat cu o ofertă de circa 50.000 de volume pentru toate vârstele și gusturile de câteva dintre cele mai importante edituri din țară: Humanitas, Polirom, RAO, Corint, Curtea Veche Publishing, Nemira, Litera, ALL, Niculescu, Herald, Univers Enciclopedic, dar și distribuitori de carte precum Okian (reprezentanți Pearson-Longman în România).

Salonul de Carte Bookfest Târgu-Mureș este organizat de Asociația Editorilor din România, sub egida Federației Editorilor din România, cu sprijinul Consiliului Județean Mureș.

Parteneri: Consiliul Local Târgu-Mureș, BBImage, Mureș Mall.

Parteneri media: Hotnews.ro, Antena 1 Târgu-Mureș, TTM - Televiziunea Târgu-Mureș, Știi TV, DAReghin TV, Agerpres.

Lasă un comentariu