Bilanțul intervențiilor din data de 17 septembrie 2017 - 18 septembrie 2017 INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ ,,HOREA" MUREȘ, MEREU LA DATORIE

Distribuie pe:

În weekend-ul trecut, vremea a făcut ravagii în 12 județe din vestul, centrul și nordul țării, unde au avut loc furtuni devastatoare.

Cea mai mare parte a județului Mureș s-a aflat, duminică după-amiaza, sub avertizare cod galben de ploi și vânt. Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Horea"al județului Mureș, a intervenit cu zeci de echipaje. Mai mulți copaci au fost doborâți de vânt în județul Mureș, iar probleme au fost înregistrate în localitățile Târgu-Mureș, Reghin și Luduș.

Conform unui comunicat, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Horea"al județului Mureș, ca urmare a fenomenelor meteo care s-au produs pe raza județului, a fost solicitat prin intermediul numărului de urgență 112 să intervină pentru restabilirea stării de normalitate astfel: în orașul Luduș - s-a intervenit pentru îndepărtarea unor bucăți din două acoperișuri care au fost luate de vânt și au căzut peste un al treilea acoperiș și un autoturism; în localitatea Reghin - s-a intervenit pe strada Cerbului pentru îndepărtarea unui copac căzut pe gard și o țeavă de gaz; în municipiul Târgu-Mureș - s-a intervenit pe str. Someșului pentru îndepărtarea unui copac căzut pe un autoturism; tot în municipiul Târgu-Mureș - s-a intervenit pe strada Aurel Filimon pentru îndepărtarea unui copac căzut pe carosabil și trotuar; în localitatea Petelea - s-a intervenit pentru îndepărtarea unei bucăți de tablă căzută pe carosabil; în localitatea Valea Bistrei - s-a intervenit pentru îndepărtarea a trei arbori căzuți pe carosabil și deblocarea unui autoturism. În municipiul Târgu-Mureș s-a mai intervenit și pe strada Argeșului pentru îndepărtarea unui copac căzut pe alee; pe strada Secuilor Martiri pentru îndepărtarea unei crengi care era în pericol să cadă pe firele electrice și pe strada Revoluției pentru îndepărtarea unui copac căzut pe carosabil.

Trenul Interregio 145 cu deplasare de la București către Tg-Mureș a fost blocat între localitățile Stânceni și Lunca Bradului, deoarece 2 arbori au căzut pe calea ferată.

 

Lasă un comentariu