Azi, la Târgu-Mureș INVEST IN ROMANIA

Distribuie pe:

Târgu-Mureșul găzduiește cea de a V-a ediție a programului INVEST IN ROMANIA, inițiat de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România în parteneriat cu Federația Patronatelor IMM - Regiunea Centru și Departamentul pentru Promovarea Investițiilor Străine din Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Deschiderea oficială are loc azi, 21 septembrie, ora 10, la Hotel PLAZA, manifestarea fiind organizată în colaborare cu Consiliul Județean Mureș și Instituția Prefectului - Județul Mureș.

Proiectul vizează atragerea de investiții și promovarea exportului, susținerea și promovarea proiectelor prioritare stabilite la nivel județean și regional, domenii considerate strategice pentru investiții.

La evenimentul de azi este anunțată participarea, alături de reprezentanți ai Guvernului României, a numeroși oameni de afaceri, membri ai mediului diplomatic acreditați în țara noastră, consilieri economici în cadrul ambasadelor României, reprezentanți ai administrațiilor publice locale.

Lasă un comentariu