O poveste cu șoferi, dintr-o altă lume!

Distribuie pe:

Dacă bărbatul tău, șoferul, nu vorbește urât, nu se enervează, nu înjură ca la ușa cortului, nu merge cu prietenii la bere, încearcă să-l împungi cu un ac. S-ar putea să fie mort demult!

Într-o zi un om, șofer, cu mașina sa depășea un camion. Dintr-odată, a intrat chiar în fața camionului, pentru a evita o mașină care venea de pe o stradă laterală. Câteva minute mai târziu, camionul a depășit la rândul lui mașina acestui om și a intrat brusc în fața ei în același fel. În curând mașina și camionul așteptau alăturat la semafor. Bărbatul care a intrat în fața camionului și-a coborât geamul. Șoferul camionului s-a aplecat, încruntat, așteptându-se la ce e mai rău.

- Îmi pare rău că am intrat brusc în fața ta mai devreme, a spus omul amabil. Pentru o secundă șoferul camionului a rămas fără cuvinte. Apoi a zâmbit.

-Nicio problemă. De fapt eu m-am purtat ca un mojic, a spus el.

Sfânta Scriptură spune, în acest sens, următoarele: „Cine iubește viața și vrea să vadă zile bune, să-și înfrâneze limba de la rău și buzele de la cuvinte înșelătoare!" (1 Petru 3, 10)

Vă doresc multe și minunate călătorii, la munte, la mare, la muzee, la mânăstiri, cu șoferi de ispravă!

Lasă un comentariu