La Protopopiatul Luduș, Conferință și recital de pricesne

Distribuie pe:

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, Protopopiatul Ortodox Luduș organizează joi, 28 septembrie 2017, de la ora 18.00, la Biserica cu hramul „Sf. Ap. Petru și Pavel" a parohiei Luduș II, o seară duhovnicească închinată rugăciunii, meditației și melosului religios.

Astfel, în cadrul acesteia va avea loc conferința cu tema „Mărturisitorii români ai lui Dumnezeu din perioada comunistă. Părinții de la Rugul Aprins de la Mănăstirea Antim - București și lumina credinței lor", susținută de teologul dr. Stelian Gombos, consilier în cadrul Secretariatului General pentru Culte din București. Totodată, în cadrul acestui eveniment, părintele Ioan Marin va susține un recital de pricesne și cântări bisericești.

„Îi așteptăm cu mare dragoste frățească pe drept credincioșii noștri pentru a lua parte împreună la un profund act de mărturisire a credinței prin evocarea unor modele de personalitate umană la care merită să ne raportăm, cum sunt mărturisitorii din mișcarea Rugul Aprins, dar și prin cântarea bisericească, pe care ni le vor oferi oaspeții noștri", a precizat părintele protopop Lucian Voșloban.

Evenimentul se înscrie în seria de activități dedicate „Anului comemorativ Justinian Patriarhul și al apărătorilor Ortodoxiei în timpul comunismului".

Lasă un comentariu