Cultul Eroilor și Martirilor SĂPTĂMÂNA EROILOR ȘI MARTIRILOR NEAMULUI ROMÂNESC

Distribuie pe:

Săptămâna Eroilor și Martirilor Neamului Românesc se comemorează an de an, începând cu anul 1997, an de la care se împlinesc 20 de ani, de când am scris „CARTEA DE AUR" a localităților administrative din județ, cu sprijin financiar din Primării și Consiliile Locale, pe un program aprobat de Consiliul Local Mureș, rămânând doar 7 localități fără „Cartea de Aur".

Cred că județul nostru își va menține locul 1 în cadrul Asociației Naționale Cultul Eroilor „Regina Maria" București, așa cum a fost 20 de ani, dovadă sunt cele 91 de „Cărți de Aur" ale Județului Mureș, județ erou și martir. Dar fără MAUSOLEU, vezi „Cartea de Aur" a orașului Iernut: pag. 215-217, 219-223, 227-228.

Miercuri, 27 septembrie 2017, vă invităm la Ședința Biroului Executiv Județean Mureș.

Joi, 28 septembrie 2017, anul 10, vă invităm să participați la Cercul Militar din Târgu-Mureș la Adunarea lunară a Filialei C.M.M.R.

ORGANIZATORI: Filiala Județeană Cultul Eroilor „General Ștefan Gușă" Mureș; Filiala Veteranilor de Război „Alexandru Ioan Cuza" Mureș; Filiala Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere „Avram Iancu" Mureș; Clubul Tanchiștilor Mureș; ASTRA și „Cuvântul liber";

 

Lasă un comentariu