Evenimente rutiere ieșite din comun „Cursa groazei"… în toiul nopții

Distribuie pe:

Un eveniment rutier ieșit din comun s-a produs în cursul nopții de luni, 25 septembrie, când un autoturism de teren a gonit nebunește prin Târgu-Mureș, pe traseul Piața Trandafirilor - Bulevardul 1 Decembrie 1918 - strada Budai Nagy Antal - Bulevardul Pandurilor.

„Cursa groazei" s-a soldat cu 10 autoturisme avariate și distrugerea câtorva zeci de stâlpi de protecție de pe marginea drumului.

Surse din cadrul IPJ Mureș ne-au declarat că a fost identificat proprietarul utoturismului – un bărbat -, iar în cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au petrecut faptele. De asemenea, a fost întocmit un dosar penal pentru distrugere și accident rutier.

Surse din cadrul Poliției Locale au declarat că, în aceeași noapte, pe strada Marton Aron, au fost avariate patru autoturisme și distruși 11 stâlpi de protecție, în urma cercetărilor urmând să se stabilească dacă este vorba de același „bolid" care, potrivit unor mass-media, ar aparține unui celebru medic psihiatru din oraș. 

Lasă un comentariu