PICTURĂ la ,,SEMTEST-BVN" Sângeorgiu de Mureș, pentru sângeorzeni

Distribuie pe:

O comunitate există prin oamenii săi, prin acțiunile, prin activitățile oamenilor prinde viață, iar ceea ce în trecut era banal devine, există. A povesti, este o artă, dar a făptui este realitate. Comuna Sângeorgiu de Mureș este cunoscută prin activitățile culturale ce le desfășoară, aceste activități au transformat-o într-o comunitate renumită.

Luni, 25 septembrie 2017, s-a deschis prima tabără de pictură organizată de Semtest-BVN Sângeorgiu de Mureș, Asociația Artiștilor Plastici Mureș și Asociația Culturală ,,Sfântu Gheorghe" din comuna Sângeorgiu de Mureș. Taberele de pictură sunt activități culturale care implică, în organiazarea lor, multă muncă, pasiune, dragoste pentru artă, dar și suport financiar. Datorită organizatorilor, dragostei dânșilor pentru artă, 22 de artiști plastici din municipiile Târgu-Mureș, Reghin și Târnăveni, comunele Sângeorgiu de Mureș, Sântana și Ceuașu de Câmpie își vor dărui priceperea, talentul și în tabăra de pictură de la Sângeorgiu de Mureș.

Timp de o săptămână artiștii vor picta, fiind inspirați de magnificul peisaj sângeorzan, având o tamatică provocatoare. Preocupările gazdelor pentru creșterea taurinelor, munca câmpului și împrejurimile, bogate în peisaj, vor constitui tematica pentru creațiile dânșilor.

Așteptăm publicul iubitor de artă să admire lucrările selecționate, la expoziția, care va fi vernisată în ziua de 7 octombrie la sediul Firmei Semtest-BVN din Sângeorgiu de Mureș. Vernisajul va încununa marea sărbătoare a crescătorilor de taurine din județ și din țară, în prezența oaspeților din Germania și Austria și a unui numeros public. Va fi o sărbătoare pe măsura eforturilor depuse.

Vă așteptăm cu drag!!!

Lasă un comentariu