FESTIVALUL-CONCURS DE LITERATURĂ „ROMULUS GUGA"

Distribuie pe:

În vederea descoperirii și promovării valorilor literare și pentru omagierea scriitorului Romulus Guga, fondator al seriei noi a revistei Vatra și scriitor reprezentativ al literaturii române contemporane, Asociația pentru Descoperirea, Susținerea și Promovarea Valorilor Cultural-Artistice și Profesionale, în parteneriat cu: Consiliul Județean Mureș, Direcția Județeană pentru Cultură Mureș, Inspectoratul Școlar Județean Mureș, Biblioteca Municipală „Petru Maior" Reghin, Biblioteca Orășenească „Liviu Rusu" Sărmașu, Gimnaziul „Romulus", Târgu-Mureș, Școala generală Răstolița, ASTRA Mureș, alte ONG-uri și instituții de cultură și învățământ, organizează cea de a XXV-a ediție a Festivalului Concurs de Poezie „Romulus Guga". Festivalul Concurs „Romulus Guga" se va desfășura în perioada 18 - 20 octombrie 2017.

La concurs pot participa autori, indiferent de vârstă, membri sau nemembri ai Uniunii Scriitorilor sau ai altor uniuni de creație din județul Mureș.

Sunt admise în concurs volume de versuri, proză, teatru, publicistică, apărute în anii 2016 și 2017 și grupaje de versuri inedite, 5 - 10 poeme. La volume se admite un singur volum pentru fiecare secțiune.

Corespondența va fi trimisă pe adresa redacția revistei «Vatra veche» str. Ilie Munteanu nr. 29, cod 540390, până la data de 15 octombrie 2017, data poștei (textele pentru grupaje de versuri și critică literară).

Vor avea loc manifestări literare la Târgu-Mureș, Reghin și Răstolița.

Informații suplimentare în legătură cu manifestările prilejuite de Festivalul Concurs de Literatură „Romulus Guga" se pot obține la telefonul 0744 474.258 sau pe adresa de e-mail nicolaebaciut@yahoo.com.

Lasă un comentariu