Noi știm să facem haz de necaz! ÎN LOC DE AUTOSTRĂZI, ȘOFERILOR LI SE OFERĂ... SFATURI UTILE!

Distribuie pe:

„Pe DN 68 A, între Holdea (județul Hunedoara) și Margina (județul Timiș), au fost montate, experimental, din trei în trei kilometri, panouri care sperăm să vă ajute în timpul parcurgerii unui traseu greu. Fiind un sector periculos, vă îndemnăm să evitați depășirile, acestea fiind cel mai des cauza unor accidente grave!", au scris cei de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara (DRDP) pe pagina de Facebook, acolo unde au postat și imagini cu panourile.

Potrivit opiniatimisoarei.ro, indicatoarele au fost amplasate pe sectorul de drum național Lugoj - Deva, între localitățile Margina și Holdea. Acolo, sunt aproximativ 15 kilometri de drum cu serpentine, unde depășirile sunt greu de executat și traficul se desfășoară cu dificultate. O mulțime de TIR-uri folosesc acest traseu, iar accidentele sunt aproape zilnice.

Practic, acest segment de șosea preia tot traficul de pe autostrada care se termină la Margina. Drumul merge în paralel cu viitorul segment de autostradă care se va construi în zonă, însă, deocamdată, lucrările se află în impas din cauza neînțelegerilor privind trecerile pentru animale.

Pentru a mai înfrâna elanul șoferilor care își pierd răbdarea în coloană, angajații de la drumuri au montat câteva indicatoare care să-i prevină că urmează un sector obositor de șosea. Pe panouri sunt texte ca „Acum începe greul" și „Rezistă", însoțite de câte un emoticon cu față zâmbitoare sau tristă.

Lasă un comentariu