HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIE

Distribuie pe:

Astrologica.ro ne prezintă horoscopul lunii octombrie 2017 pentru toate zodiile:

Berbec - Pentru Berbeci, octombrie 2017 este o lună în care toate lucrurile pentru care au muncit din greu în ultima perioadă vor începe să dea roade. Vor avea în continuare foarte multă energie și putere să lupte pentru ceea ce își doresc. În general, nu vor avea de suferit. Dacă vor dori să își asume toate meritele vor trebui să lucreze individual, deși asta nu e indicat, întrucât socializarea face legăturile mai puternice. Așadar, vor trebui să împartă gloria cu alții. Vor avea ocazia să își împrospăteze relația cu o rudă mai îndepărtată, o persoană specială care dă sfaturi bune și la care se poate apela oricând. Orice problemă legală se va rezolva în această lună favorabil dacă vor avea un pic de răbdare și dacă vor profita de ocaziile de împăcare cu dușmanii.

Taur - Acești nativi ar trebui să se concentreze pe propria persoană, întrucât trec printr-o perioadă mai grea, în care lumea li se pare prea gălăgioasă și au nevoie să se retragă un pic din acest vacarm. În ultima vreme, lucrurile au fost mai complicate, ceea ce i-a făcut să se întrebe dacă procedează corect în viața de zi cu zi sau dacă nu cumva le scapă ceva din vedere. Această lună este una în care Taurii trebuie să acorde mai multă atenție îngrijirii corporale, pentru că de ceva vreme consumă alimente nesănătoase care dăunează organismului. Așadar, vor trebui să facă o autoevaluare a vieții lor pentru a câștiga prin moderație echilibrul de care au atâta nevoie.

Gemeni - Este necesar ca Gemenii să își dea seama ce vor de la viață pentru a putea continua pe drumul lor, deoarece perioada copilăriilor a cam trecut. Este timpul să aibă curajul să spună tot ce au pe suflet pentru a deveni liderii de mâine, întrucât oamenii vor începe să apeleze la ajutorul lor din ce în ce mai des. Octombrie este o lună în care empatia va crește, dar Gemenii nu trebuie să devină un burete emoțional, pentru că altfel se vor simți destabilizați și vor prelua din mediu numai sentimentele negative. Pot fi cu ușurință prieteni buni, dar trebuie să fie în stare să spună „nu" atunci când se simt suprasolicitați. Ei vor transmite foarte multe prin limbajul corporal, deci problemele de sănătate fizică ar trebui luate în serios, mai ales dacă tratate din timp se pot rezolva cu o simplă cură de detoxifiere. Ar fi bine dacă s-ar odihni mai mult, ar bea mai multă apă și ar face mai mult sport.

Rac - Pentru Raci viața profesională va avea efecte asupra celei personale, în sensul că nu vor reuși să își lase problemele de la muncă odată ce trec pragul ușii de acasă. Dacă vor comunica deschis cu cei apropiați, aceștia le vor înțelege situația și totul va fi bine. Este posibil să se mute temporar, fie cu casa, fie cu locul de muncă, însă asta le va aduce numai beneficii: un salariu mai mare sau relații mai importante. Probabil că vor decide ca banii din economiile pentru o mașină nouă să se ducă spre întărirea afacerii familiale. De asemenea, dacă treburile nu merg cum ar fi vrut, s-ar putea să se decidă să își dea demisia și să fie fericiți începându-și propria afacere sau, pur și simplu, să devină liber profesioniști în domeniile în care profesează, pentru a se bucura mai mult de familia iubitoare și de toți cei dragi. Aceasta este luna noilor începuturi, în care nu își vor neglija nici sănătatea. În plus, trebuie să fie atenți la practicarea oricărui sport, mai ales unul extrem, pentru că energia lor va fi destul de scăzută.

Leu - În octombrie, vor fi foarte importante călătoriile și acumularea de noi cunoștințe. Locul de muncă necesită câteva călătorii în interes de afaceri, iar vreo cumetrie în familie, în altă localitate, necesită, de asemenea, deplasări. Atunci vor avea ocazia să își utilizeze cunoștințele pentru a impresiona pe cine trebuie, care le poate oferi o poziție socială mai bună. Așa vor descoperi că sunt supracalificați pentru ceea ce fac și că le-ar plăcea să profeseze în alt domeniu. Leii sunt, în general, creativi și se pot exprima cu ușurință în proiecte ce presupun binele omenirii, au încredere mare în forțele proprii și pot fi lideri desăvârșiți, capabili să identifice nevoile lor și ale celorlalți. Comunicarea va ocupa un loc important, iar dacă vor reuși să își închidă telefoanele și să se concentreze pe interacțiunea față în față vor constata că nu există întăritor mai bun pentru ridicarea moralului.

Fecioara - Fecioarele nu ar trebui să se piardă în rețelele de socializare sub ideea că așa rămân în legătură cu cei dragi. Cel mai bine ar fi să iasă din casă și să-și trăiască viața. Așa vor obține și mai multă alinare atunci când nu sunt mulțumite de realizările lor. În octombrie, vor dori să fie înconjurate numai de pace și confort, dar, din păcate, uneori vor atrage și lucruri mai puțin plăcute și nu au cum să evite asta, pentru că este un lucru natural. Trebuie să trateze aceste întâmplări cu o oarecare detașare, inclusiv în privința problemelor altor persoane la care țin. Trebuie să păstreze o anumită distanță, pentru că nu pot prelua asupra lor relele altora în detrimentul propriei persoane. Fecioarele nu pot trăi prin intermediul altora, iar dacă își vor defini mai bine propriile țeluri în viață vor vedea că se simt tot mai împlinite.

Balanța - Este momentul pentru decizii radicale și pentru rezolvarea anumitor probleme presante. Balanțele trebuie să termine toate proiectele în care s-au implicat sau activități care nu își mai au locul în viața lor, care le mănâncă timp și nu le aduc niciun beneficiu. Ele vor lua atitudine, pentru că vor înțelege ce resursă importantă este timpul și că nu pot mulțumi mereu pe toată lumea. În acest demers, își vor da seama și că s-au concentrat prea mult pe propria persoană în ultima vreme, iar cei din jur au început să se simtă neglijați. Totul va fi în regulă, dacă vor redeveni aceleași persoane blânde și iubitoare care sunt în mod firesc. Accentul se va pune de acum încolo nu pe ce au făcut, ci pe ceea ce pot realiza în continuare. Atât relațiile personale, cât și cele profesionale vor trebui analizate, pentru că este timpul ca Balanțele să taie acele legături toxice, care nu le ajută la absolut nimic, ba din contră le trag în jos.

Este vremea să se întrebe ce vor cu adevărat de la viață, ce vor să fie și ce așteaptă de la ceilalți, pentru a nu rata momentul potrivit.

Scorpion - În octombrie, Scorpionii vor fi foarte influențați de obiceiurile și reacțiile impulsive pe care le au fixate în subconștient. Dacă mănâncă mereu pe fond nervos sau merg la cumpărături ca să își aline suferința, octombrie va fi o lună în care le va fi mai greu să se corecteze. În plus, dacă au renunțat de curând la fumat, este posibil să se simtă tentați să mai tragă un fum, pentru că în multe situații nu vor reacționa chiar logic, lăsându-se conduși de impulsuri de moment. Pe cât de misterioși pot fi, pe atât de previzibil se vor comporta și vor căuta să se refugieze în lumea lor proprie, departe de agitația și aglomerația urbană, pentru a se reculege. Scorpionii prețuiesc intimitatea și au nevoie câteodată de perioade de liniște, în care să reflecteze asupra propriei persoane și să își încarce bateriile.

Săgetător - În această lună, Săgetătorii vor dori să petreacă din ce în ce mai mult timp la muncă, pentru că se vor simți presați de superiori și vor dori să termine toate proiectele la termenul limită. Astfel, vor fi recompensați cu prime, pe care le vor adăuga la fondul de economii. Chiar și așa, dacă le va cere cineva ajutorul, se vor grăbi să-l ofere. Dacă și-au dat cumva cuvântul că vor face ceva, se vor ține de el, pentru a nu-și știrbi reputația de oameni buni la toate. Își vor dovedi talentul de conducător și de factor de împăcare, vor da dovadă de mult spirit de echipă și chiar se vor sacrifica pentru a le fi bine tuturor colegilor. Se vor preocupa de lucruri mai importante decât de cele imediate, vor vrea să mediteze asupra binelui suprem, a păcii în lume, a eradicării sărăciei și la implementarea drepturilor omului, așa simțindu-se mai împăcați cu ei înșiși. Ei pot, astfel, să atingă un nivel superior de satisfacție emoțională și de împlinire sufletească, putând să își clarifice gândurile și să ia decizii pertinente.

Capricorn - Aceasta este luna în care Capricornii vor trebui să ia atitudine. Vor avea ocazia să își definească o imagine clară asupra propriei persoane și să se prezinte în lume așa cum sunt. S-ar putea ivi posibilitatea să se angajeze ca profesori la o școală privată sau să ocupe vreo funcție într-o bancă sau în structurile armatei, ceea ce înseamnă că vor trebui să aibă mai multă grijă cum se comportă în societate și cu cine vorbesc. Așadar, ar fi bine să își rescrie CV-ul, pentru a-i convinge pe angajatori că sunt la zi cu noutățile. În acest sens, nu trebuie să își subestimeze experiența de viață și pe cea profesională, ci să o „ambaleze" în cuvinte frumoase.

Vărsător - În această lună, toate vor culmina. Vărsătorii vor învăța ceva nou și acaparant, fie în structurile de învățământ în care sunt prinși, fie la locul de muncă, fie chiar în viața de zi cu zi. S-ar putea să se simtă depășiți de atâtea informații noi, dar acestea le vor folosi pe viitor. Credințele le vor fi puse, de asemenea, la încercare. De exemplu, nu vor reuși să îi convingă pe alții de ceva pe care ei înșiși nu stăpânesc. Trebuie să creadă cu adevărat în ceea ce zic pentru a putea transmite informații valoroase altcuiva. Acum se vor clarifica asupra unor probleme complicate, pe care vor recunoaște cu mâna pe inimă că nu le înțelegeau, dar numai după ce se vor lămuri care dintre acestea sunt importante și care nu.

Pești - S-ar putea ca acești nativi să fie nevoiți să se apere în fața unor acuzații și să aducă argumente pentru a scoate în evidență de ce valorile lor sunt cele corecte. Peștii vor avea nenumărate discuții despre planurile de viitor și vor trebui să facă niște compromisuri ca să le fie bine de acum încolo. A împărtăși cu alții aceste lucruri intime le poate provoca anumitor oameni sentimente de anxietate și e posibil ca alții să le invadeze spațiul personal. Dacă nu se vor lăsa pradă sentimentelor și vor fi în stare să lase deoparte anumite lucruri din trecut care îi țineau pe loc, vor avansa către o versiune a lor cu mult mai bună decât cea actuală. Se vor împăca, atât cu sine, cât și cu lumea înconjurătoare și vor face ordine în dezastrul din viața lor. În acest demers, vor accepta că unele dintre ideile lor de-a lungul timpului și-au pierdut din importanță sau că nu au fost bune din start. 

Lasă un comentariu