CELE MAI POTRIVITE CUPLURI ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

Distribuie pe:

Relația în cuplu este influențată și de compatibilitatea între zodii, iar astrologica.ro ne prezintă cele mai bune potriviri din acest punct de vedere.

Balanță și Leu - Balanța și Leul sunt semne foarte sociabile. Le place să petreacă și au nevoie de atenție. Leul are cea mai mare nevoie de atenție, iar Balanța i-o va oferi.

Gemeni și Balanță - De cele mai multe ori, aceste două semne zodiacale au o atracție fizică puternică. Ambii parteneri se dedică realizării unui teren magic al relației.

Berbec și Vărsător - Un cuplu de acest gen va face gelos pe oricine. Sunt aventurieri, fără inhibiții și împreună pot trece peste orice.

Berbec și Rac - Berbecii sunt curajoși, iar Racii șarmanți, se încarcă de energie unul de la celălalt.

Berbec și Pești - Berbecul își va asuma rolul de lider, iar Peștii îl vor urma și îl vor susține.

Rac și Pești - Aceste două semne de apă sunt sensibile și vor face tot ceea ce le stă în putință să nu se rănească unul pe celălalt.

Taur și Rac - Aceste două semne zodiacale se completează perfect și valorifică aceleași elemente în viață: familia, căminul și stabilitatea.

Taur și Capricorn - Taurul îl va admira pe Capricorn, iar Capricornul va aprecia naturalețea Taurului.

Săgetător și Berbec - Săgetătorului nu îi plac dramele și este o persoană distractivă. Berbecul este sociabil și astfel formează un cuplu vesel.

Leu și Săgetător - Împreună vor găsi soluții practice pentru orice.

Fecioară și Capricorn - Fecioara este un semn introvertit, iar Capricornul va răspunde de bunăstarea relației.

Vărsător și Gemeni - Gemenii admiră ideile inovatoare, iar Vărsătorii sunt creativi ceea ce spune totul despre relația lor aproape perfectă.

Scorpion și Leu - Scorpionul are limba ascuțită și este gelos, iar Leului îi place să fie în centrul atenției. Între cei doi sigur vor ieși scântei de... iubire.

 

Lasă un comentariu