CELE MAI POTRIVITE CUPLURI ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

Relația în cuplu este influențată și de compatibilitatea între zodii, iar astrologica.ro ne prezintă cele mai bune potriviri din acest punct de vedere.

Balanță și Leu - Balanța și Leul sunt semne foarte sociabile. Le place să petreacă și au nevoie de atenție. Leul are cea mai mare nevoie de atenție, iar Balanța i-o va oferi.

Gemeni și Balanță - De cele mai multe ori, aceste două semne zodiacale au o atracție fizică puternică. Ambii parteneri se dedică realizării unui teren magic al relației.

Berbec și Vărsător - Un cuplu de acest gen va face gelos pe oricine. Sunt aventurieri, fără inhibiții și împreună pot trece peste orice.

Berbec și Rac - Berbecii sunt curajoși, iar Racii șarmanți, se încarcă de energie unul de la celălalt.

Berbec și Pești - Berbecul își va asuma rolul de lider, iar Peștii îl vor urma și îl vor susține.

Rac și Pești - Aceste două semne de apă sunt sensibile și vor face tot ceea ce le stă în putință să nu se rănească unul pe celălalt.

Taur și Rac - Aceste două semne zodiacale se completează perfect și valorifică aceleași elemente în viață: familia, căminul și stabilitatea.

Taur și Capricorn - Taurul îl va admira pe Capricorn, iar Capricornul va aprecia naturalețea Taurului.

Săgetător și Berbec - Săgetătorului nu îi plac dramele și este o persoană distractivă. Berbecul este sociabil și astfel formează un cuplu vesel.

Leu și Săgetător - Împreună vor găsi soluții practice pentru orice.

Fecioară și Capricorn - Fecioara este un semn introvertit, iar Capricornul va răspunde de bunăstarea relației.

Vărsător și Gemeni - Gemenii admiră ideile inovatoare, iar Vărsătorii sunt creativi ceea ce spune totul despre relația lor aproape perfectă.

Scorpion și Leu - Scorpionul are limba ascuțită și este gelos, iar Leului îi place să fie în centrul atenției. Între cei doi sigur vor ieși scântei de... iubire.

 

Lasă un comentariu