LICEUL VOCAȚIONAL DE ARTĂ - TÂRGU-MUREȘ - ACHIZIȚII CU APARATURĂ PERFORMANTĂ

Distribuie pe:

Clasele de la specialitatea muzică de cameră, din cadrul Liceului de Artă din municipiul Târgu-Mureș, beneficiază de curând de achiziționarea de aparatură performantă. În cadrul unei conferințe de presă, dna prof. Vass Edit - responsabil catedră de muzică de cameră, a vorbit despre importanța și rolul acestei achiziții.

,,Suntem un oraș mic, care aspirăm la o cultură de nivel mondial și, aceste aparate audiovizuale ne ajută să avem o legătură strânsă cu ceea ce se întâmplă pe scenele mari ale muzicii clasice (...) Mulțumesc Asociației PHOEBO, în special lui Marton Krisztina, că a fost lângă mine tot timpul și m-a ajutat în fiecare clipă (...). Este vorba despre un televizor plasmă, două monitoare studio și un dvd player (…). Catedra noastră mai are nevoie încă de suporturi de partituri, pupitre pentru partituri muzicale și dorim ca în viitor să adunăm banii necesari pentru achiziționarea acestor lucruri" - a subliniat dna prof. Vass Edit.

Instituția reprezentativă prin care s-au accesat aceste fonduri este Asociația PHOEBO. Dna Marton Krisztina, în calitate de vicepreședinte al asociației, a declarat: ,,Noi am avut diferite activități culturale, ca și persoane fizice și pentru a putea continua aceste proiecte, am considerat necesară înființarea unei asociații, care să ofere un cadru oficial pentru toate aceste inițiative. În acest proiect concret, rolul nostru a fost acela de a intermedia. Noi am fost cei care, împreună cu dna profesoară am întocmit proiectul, pentru a accesa fondurile fundației BETHLEN GABOR, din Ungaria… Noi ne-am oferit sprijinul în momentul în care am înființat asociația, liceului de artă pentru achiziționarea de aparatură necesară."

Dna prof. Veer Renata Claudia - director Liceul de Artă din municipiul Târgu-Mureș, a adresat mulțumiri profesorilor, fundației BETHLEN GABOR din Ungaria, precum și asociației PHOEBO, pentru realizarea și punerea în practică a acestui proiect:

,,Întotdeauna este o bucurie pentru noi și o mulțumire imensă pentru că, fiind un liceu specific vocațional, mereu avem nevoie de instrumente, care să țină pasul cu tot ceea ce înseamnă tehnologia modernă, să ne putem adapta și noi la acest curriculum, la cerințele actuale. Multe mulțumiri și sper că vom putea colabora și în continuare, mulțumim tuturor celor implicați."

Lasă un comentariu