Oxana POSTOLACHI - Mulțumim Partidelor pentru viitorul luminos!

Distribuie pe:

Prin ziare și rețele de socializare, prin numărul de miliardari pe această palmă de pământ, prin automobilele de lux de ultimul răcnet, prin castele cu 4-5 niveluri ale persoanelor cu funcții de demnitate publică se ascunde realitatea din Republica Moldova.

„Aceasta ne-o confirmă și mass-media: „În una dintre cele mai sărace țări din Europa, numărul mașinilor de lux crește de la an la an. Tot mai muți moldoveni aleg autoturisme Bentley, Porsche, Lexus sau Jaguar. Potrivit datelor oficiale, cota automobilelor din clasa Premium a fost de aproape 10 la sută din numărul celor înmatriculate în țară, în 2013." [sursa: Publika.md 17 ianuarie 2014].

„Brandurile cunoscute sunt întâlnite și pe drumurile din țară, dar întâietatea o deține, desigur, capitala. Topul celor mai scumpe mașini din Chișinău este condus de Rolls Royce Phantome. Prețul unui astfel de automobil depășește 400 de mii de euro. Din peisaj nu lipsesc nici mărci precum Rolls Royce Wraith, care valorează mai mult de 300 de mii de euro.

În preferințele bogaților din Chișinău intră și Bentley Mulsanne, cu 500 de cai putere și care costă aproximativ 200 de mii de euro. O altă mașină pe care un om simplu nu o poate cumpăra nici dacă ar strânge cureaua toată viața este Maybach 62S, estimată la aproximativ 200 de mii de euro." [Publika.md 22 februarie 2017]

Noi, fiind cei mai săraci din Europa, din cauza acestor 10 sau 15 procente de cetățeni enumerați mai sus, noi restul ne bălăcim în sărăcie și mizerie, de la destrămarea U.R.S.S., ei au furat și au distrus totul și au vândut pe nimic: uzine, fabrici, complexe agro - industriale, astfel poporul a rămas fără locuri de muncă unii au apucat calea pribegiei,iar cei rămași se sufocă în ghearele sărăciei de a exista câtuși de puțin, fiindcă asemenea condiții nu se pot numi trai decent.

Deplasându-ne prin Chișinău și prin localitățile Republicii Moldova, ne convingem de aceasta.

Lasă un comentariu