Primarul nu renunță la parcarea supraetajată și la drumul de legătură

Distribuie pe:

În cadrul unei conferințe de presă susținute la începutul acestei săptămâni, primarul municipiului Târgu-Mureș , dr. Dorin Florea, a precizat că are în vedere reluarea proiectului realizării drumului de legătură între cartierul Tudor (zona Livezeni) - Spitalul de Urgență.

„Sunt arhicunoscute piedicile care au tot fost puse Primăriei pentru realizarea acestui drum, motiv pentru care mă adresez din nou tuturor factorilor de decizie, consilieri județeni și agenții de stat, să trateze cu responsabilitate și fără isterii demararea acestui proiect, atât de necesar pentru decongestionarea traficului rutier", a scris Dorin Florea, pe pagina sa de socializare.

„Totodată anunț public că am demarat studiile de fezabilitate pentru un proiect la care țin foarte mult și care tot așa a fost ținut în loc prin instanțe de fosta conducere a Consiliului Județean, și anume, o parcare supraetajată la Spitalul de Urgență Târgu-Mureș și construirea unui centru medical multifuncțional", a mai precizat primarul în cadrul întâlnirii cu reprezentanții mass-media, dar și în postarea menționată.

Lasă un comentariu