Uleiul de tămâie ajută la vindecarea cancerului?!

Distribuie pe:

Dr. Hsueh-Kung Lin, medic în cadrul Departamentului de Urologie al Universității din Oklahoma, citat de descopera.ro, a demonstrat că uleiul din tămâie previne creșterea și dezvoltarea celulelor canceroase.

„Uleiul de tămâie este extras din arborii de tămâie, al căror nume științific este Boswellia Carteri, fiind descoperit chiar și în rămășitele civilizațiilor egiptene și anglo-saxone.

Principalele proprietăți ale acestui ulei sunt: antiinflamator, astringent, antiseptic, dezinfectant, digestiv, expectorant și diuretic.

Terapia cu ulei din tămâie este eficientă în cancerul la creier, mamar, de colon, pancreatic, de prostată și de stomac.

Uleiul de tămâie omoară celulele canceroase, fără să le afecteze pe cele sănătoase, împiedică dezvoltarea celulelor canceroase, distruge mediul celulelor canceroase și previne apariția multor tipuri de cancer", afirmă Hsueh-Kung Lin.

Conform cercetătorilor din cadrul Universității Baylor, din Dallas, uleiul de tămâie susține vindecarea prin influențarea genelor.

„Studiul nostru arată faptul că uleiul din tămâie este cea mai sigură alternativă a medicamentelor, 60% dintre pacienți având o rată de îmbunătățire evidentă a stării de sănătate.

Tămâia întărește puterea ADN-ului. Cancerul apare atunci când ADN-ul este afectat, iar tămâia are funcția de a-l reseta, închizând nucleul ce modifică anumite coduri. Credem că merită încercat și recomandăm folosirea uleiului de tămâie!

Concret, masați-vă gâtul cu ulei de tămâie de trei ori pe zi și beți un pahar cu apă (tot pe zi), în care ați pus în prealabil 3 picături de ulei de tămâie pentru a beneficia din plin de proprietățile acestui miracol al naturii", ne sfătuiesc și oamenii de știință de la Universitatea Baylor.

Totuși, dacă doriți să încercați efectele benefice ale uleiului de tămâie, trebuie avută foarte mare atenție de unde îl procurați, pentru a nu cădea victime ale contrafacerilor. 

Lasă un comentariu