DEFECTELE ZODIACALE NE POT AFECTA RELAȚIA DE CUPLU

Distribuie pe:

Pe lângă calități, fiecare persoană are și defecte, toate acestea fiind influențate de zodia în care ne-am născut.

Dacă ne lăsăm dominați de neajunsurile care ne caracterizează, riscăm să ne sabotăm relația de cuplu, însă astrologica.ro ne învață cum să evităm acest lucru, păstrând relații sănătoase și de lungă durată.

Berbec - egoism, impulsivitate, incapacitatea de a face compromisuri -Berbecul așteaptă ca lumea să se învârtă în jurul lui, iar acest lucru i-ar putea face probleme. Trebuie să își țină egoismul în frâu, dacă nu vrea să rateze momente speciale și oportunități importante.

Taur - încăpățânare, lipsa dorinței de a ieși din zona de confort -Încăpățânarea este cel mai mare defect al Taurului. Într-o relație sănătoasă, ambii parteneri ar trebui să fie capabili să recunoască atunci când greșesc și să recurgă la compromisuri. Frica Taurului de schimbare poate să împiedice evoluția lui profesională și spirituală.

Gemeni - sentimentul de inferioritate, auto-sabotaj, lipsa abilităților de ascultare - Gemenii au cu adevărat o problemă atunci când vine vorba de ascultarea partenerului. Aceștia resping rapid nevoile emoționale, având tendința de a-și sabota relația prin ignorarea partenerului de viață.

Rac - lipsa calmului, emotivitate, resentimente, gelozie - Dacă vă petreceți prea mult timp verificându-vă partenerul, în cele din urmă vor începe să se simtă supravegheați. Emoțiile excesive și resentimentele pot duce la manipulare emoțională și chiar depresie. E bine să fiți înzestrați cu emoții, dar lipsa unui echilibru al acestora vă poate afecta viața de cuplu.

Leu - competitivitate, egoism și prea multă concentrare pe relație - Știm cu toții că Leii iubesc să își etaleze relația, fiind extrem de mândri de partenerul de viață. Această tendință s-ar putea să fie doar vârful iceberg-ului. Leul ar putea să facă acest lucru doar pentru stimularea ego-ului, fiind cunoscut pentru egoismul și competitivitatea care îi caracterizează.

Fecioară - criticism, dorința de control, perfecționism - Cel mai mare defect al Fecioarei este critica excesivă, făcându-și partenerul să se simtă insuficient de bun pentru ea. De asemenea, dorința de control poate fi un mod prin care Fecioara ajunge să își autosaboteze relația. Se poate pierde cu ușurință în detalii.

Balanță - sentimentul de inferioritate, evitarea confruntărilor, lipsa abilităților de ascultare - Balanțele nu au răbdare să stea la discuții, mai ales atunci când partenerul vrea să deschidă subiectul nemulțumirilor în cuplu. Ele încearcă să evite orice gen de confruntare, sentimentul de inferioritate făcându-le să creadă că nu vor fi suficient de bune pentru a-și susține cauza.

Scorpion - gelozie, resentimente, comportamente autodistructive - Este normal să experimentezi sentimentul de gelozie într-o relație, dar Scorpionul face acest lucru într-un mod în care ar putea să își îndepărteze partenerul. Gelozia intensă nu este singurul lucru de care ar trebui să se ferească Scorpionul. Acesta are tendința de a păstra resentimente față de partener, ajungând la depresii ascunse sau comportamente auto-distructive.

Săgetător - imaturitate, frică de angajament, lipsă de tact - Săgetătorul se implică destul de greu într-o relație pe termen lung, fiindu-i dificil să își dedice timp partenerului. Urăște angajamentele și iubește libertatea. Stilul de viață agitat al Săgetătorului este doar un rezultat al imaturității care îl caracterizează și a lipsei de tact.

Capricorn - dedică prea mult timp muncii, egoism, dorință de putere - Nu este deloc rău să fii dedicat muncii tale, dar întotdeauna trebuie să existe un echilibru între carieră și viața de cuplu. Lucru pe care Capricornul îl găsește extrem de dificil. Extrem de ambițios și însetat de putere, el riscă să își saboteze relația prin egoismul care îl caracterizează.

Vărsător - lipsa emoției, nu își arată dragostea, prea distant în relație - Nimeni nu își dorește un partener distant din punct de vedere emoțional. Vărsătorul este genul de partener care se închide în el atunci când este supărat, cu atât mai mult cu cât pentru el este extrem de dificil să comunice sincer atunci când apar probleme de cuplu.

Pești - posesivitate, frică de a da piept cu realitatea - Peștii au tendința de a dispărea atunci când lucrurile nu merg bine, lucru deloc apreciat de partener. În afară de afectarea gravă a relațiilor de cuplu, frica de a da piept cu realitatea poate duce la probleme mult mai grave, cum ar alcoolismul și alte dependențele. 

Lasă un comentariu